-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos darbo Jūros šventėje rezultatai: šiemet užfiksuota daugiau nusikaltimų

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje praūžusi renginiais nepaprastai gausi Jūros šventė buvo bene įtempčiausias laikas metuose policijos pareigūnams.
Uostamiesčio policininkams per Jūros šventę netrūko darbo.
Uostamiesčio policininkams per Jūros šventę netrūko darbo. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

Dar sekmadienį apibendrinti Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate gauti pranešimai apie įvykius ir policijos darbo rezultatai.

Šiais metais per šventę užregistruotas 51 pranešimas apie įvairius nusikaltimus, iš jų renginiuose įvykdyta 17. 2010 m. Jūros šventėje jų padaryti 39, renginiuose – 10.

Į policijos įstaigas šiemet pristatyti 168 asmenys (iš šventinių renginių – 133), pernai – keletu daugiau – 176 ( iš renginių mažiau – 113).

Savaitgalį su policija teko pabendrauti 30 nepilnamečių. Dauguma iš jų – 28 – buvo į komisariatus atvežti iš įvairių šventės vietų. Pernai pristatyti 22 nepilnamečiai, o iš renginių – 11.

Tiek šiais, tiek praėjusiais metais per Jūros šventę Klaipėdoje surašyta daugiau nei po 100 Administracinės teisės pažeidimo protokolų (šiemet – 112, pernai – 103). Daugiausiai – už alkoholio vartojimą viešosiose vietose – 49 (pernai – 43), nedidelį chuliganizmą – 43 (pernai – 30). Net 8 pažeidėjai šiemet pasipriešino policijos pareigūnams, 5 iš jų buvo uždaryti į areštinę.

Jūros šventės dienomis užregistruota 10 eismo įvykių, 5 – įskaitiniai ( pernai 12, iš kurių 3 įskaitiniai). Tiesa, nei šiemet, nei praėjusiais metais jie įvyko ne renginiuose.

Beveik po lygiai – šiemet – 7, pernai – 8 – asmenys sėdėjo prie automobilių vairų neblaivūs. Beje, šiais metais policijos pareigūnai patikrino ir laivavedžių blaivumą. Deja, 3 laivybos mėgėjai manė, kad galima drąsiai plaukti prieš tai vartojus alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius