Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos ieškomas asmuo pareigūnams siūlė kyšį už KET pažeidimą

Prienų policijoje pareigūnų ieškomas asmuo policininkams siūlė kyšį už tai, kad nebūtų baudžiamas už Kelių eismo taisyklių pažeidimą.
Kyšis
Kyšis / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 19.35 val. Prienų r., kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 72 km, dėl greičio viršijimo, sulaikytas V.M. (gim. 1974 m.) automobilis BMW 525, kurį vairavo A.J. (gim. 1974 m.).

Automobilio salone rastas motorinis vandens transporto priemonės variklis be įsigijimo dokumentų.

Automobilio savininkas ir vairuotojas buvo atvesdinti į Prienų r. policijos komisariatą, kur buvo nustatyta, kad A.J. nuo 2007 m. lapkričio 28 d. ieškomas Klaipėdos policijos.

Tą pačią dieną apie 20.40 val. Prienų r. policijos komisariato patalpose, kabinete, A.J., siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už greičio viršijimą, Prienų policijos Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnui siūlė 200 litų kyšį.

A.J. uždarytas į areštinę, o V.M. apklaustas.

Dar vienas kyšis ketvirtadienį policininkams buvo pasiūlytas Kėdainių rajone. Apie 11.55 val. Kėdainių r., Tubių kaime, R.D. (gimusi 1971 m.), siekdama išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad pareigūnams nepateikė vairuotojo pažymėjimo, Kėdainių r. policijos patrulių būrio pareigūnams siūlė 50 litų ir 25 eurų kyšį.

R.D. apklausta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius