-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 26 /10:27

Policijos ir artimųjų Molėtų rajone ieškotas vyras rastas gyvas

Policijos pareigūnai ir artimieji pirmadienį pranešė, kad ieškomas 1992-aisiais metais gimęs vyras, kuris paskutinį kartą kovo 24-ą dieną, apie 21 val. buvo matytas Vilniuje. Kitą dieną Molėtų rajone rastas jo automobilis. Šįryt paieškos buvo tęsiamos. Galiausiai pranešta, kad asmuo rastas.
Pareigūnai Pasakų parke
Asmens paieška (asociatyvi nuotr.) / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Rado antradienį ryte

Feisbuke sukurtoje asmens paieškos grupėje dingusiojo sesuo antradienį ryte paskelbė, kad brolis rastas. Tiesa, kokiomis aplinkybėmis tai įvyko ji nenurodė.

Kiek daugiau informacijos apie asmens radimą pateikė Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

„Asmuo rastas gyvas. Jis perduotas medikų apžiūrai, kad įvertintų būklę. Asmuo buvo rastas tame kelyje netoli automobilio. Daugiau detalių pateikti negalime, nes vyksta tyrimas“, – sakė Vilniaus policijos atstovė.

Rado automobilį

Apie tai, kad dingo 31-erių metų vyras, feisbuke paskelbė jo sesuo. Ji nurodė, kad kovo 24-os dienos vakare brolis paskutinį kartą matytas Vilniuje. Teigiama, kad paskutinis telefono signalas galimai užfiksuotas kovo 25-osios ryte.

Pirmadienį jo automobilis (tamsios spalvos „Alfa Romeo“) buvo rastas kelyje Vilnius-Utena, greta Čiulėnų kaimo, remontuojamoje kelio atkarpoje. Kol kas nežinoma, kiek laiko transporto priemonė čia stovėjo.

Iš liudininkų nuotraukos kyla įtarimų, kad automobilis galėjo patekti į eismo įvykį. Jis rastas nuvažiavęs nuo kelio ir paliktas greta kelio remonto technikos.

15min skaitytojo nuotr./Ieškoto asmens automobilis
15min skaitytojo nuotr./Ieškoto asmens automobilis

Artimieji pranešė, kad paieškos koncentruojamos Molėtų rajone, už dviejų kilometrų nuo automobilio, kur rasti dingusiojo daiktai. Prašoma susisiekti šio rajono gyventojus, kurie gali turėti vertingos informacijos apie dingusįjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius