Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos pareigūnams nepatiko girto elektrėniškio dainavimas areštinės kameroje: vyrui teismas jau 62 kartą skyrė nuobaudą

Trakų rajono apylinkės teismas Denisą Šidlovskį nubaudė už viešosios rimties pažeidimą bei policijos pareigūnų reikalavimų nevykdymą. Tai jau 62 kartas, kai 26 metų amžiaus D.Šidlovskiui yra skiriama administracinė nuobauda už padarytus teisės pažeidimus.
Trakų rajono apylinkės teismas
Trakų rajono apylinkės teismas / Trakų rajono apylinkės teismo nuotr.

Kaip rašoma Trakų rajono apylinkės teismo pranešime, išnagrinėjus administracinio teisės pažeidimo bylą teismas nustatė, kad šių metų gegužės 18 dieną, apie 20 val. neblaivus D.Šidlovskis, būdamas Elektrėnų policijos komisariato areštinėje kameroje garsiai šūkavo ir dainavo, tuo trukdydamas policijos pareigūnams eiti savo tarnybines pareigas.

Policijos pareigūnams nurodžius D.Šidlovskiui nutraukti neteisėtus veiksmus ir netriukšmauti, jis nevykdė teisėtų policijos pareigūnų nurodymo ir toliau tęsė savo veiksmus. Policijos pareigūnui pareikalavus D.Šidlovskio išeiti iš kameros, jis nevykdė ir šio nurodymo, todėl iš kameros turėjo būti išvestas jėga.

Skirdamas nuobaudą teismas atsižvelgė į tai, kad D.Šidlovskio atsakomybę lengvinančių aplinkybių nėra, bei kad jo atsakomybę sunkina tai, jog teisės pažeidimus jis padarė būdamas neblaivus bei pakartotinai per vienerius metus.

Skirdamas nuobaudą teismas taip pat įvertino, kad pažeidėjas administracinėmis nuobaudomis yra baustas jau 61 kartą, dėl to išvadų nedaro, toliau sistemingai pažeidinėja viešąją tvarką, nemoka jam paskirtų baudų. Įvertinus visa tai, už padarytus administracinius teisės pažeidimus teismas D.Šidlovskiui skyrė 20 parų administracinio arešto.

Šis teismo nutarimas per 20 dienų gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius