-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos rankose – trys telefoniniai sukčiai

Kauno policijos pareigūnams įkliuvo trys vyrai, kurie įtariami telefoniniais sukčiavimais.
Sukčius N.G.
Sukčius N.G. / Kauno apskrities VPK nuotr.
Kauno apskrities VPK/Įtariamasis G.V.
Kauno apskrities VPK/Įtariamasis V.G.

33 metų N.G. ir 38 metų V.G., kurie yra broliai, pareigūnai sulaikė lapkričio 6 dieną. Įtariama, jog vyrai iš septyniolikmetės Kauno rajono gyventojos apgaulės būdu išviliojo 2 800 litų. Tiek pinigų esą reikėjo sumokėti už neva mamos sužalotos bendradarbės gydymą. Teismas leido suimti abu įtariamuosius: anksčiau jau teistas 33-erių N.G. suimtas 2 mėnesiams, V.G. – 1 mėnesiui.

Po savaitės pareigūnai sulaikė dar vieną telefoniniais sukčiavimais įtariamą kaunietį. 37-erių G.K. , apsimetęs policijos pareigūnu, iš 82 metų senolės paėmė apgaulės būdu išviliotus 4 tūkst. litų už tariamą anūko sužaloto asmens gydymą. Teismo sprendimu G.K. suimtas 12 parų.

Kauno apskrities VPK/Sukčius G.K.
Kauno apskrities VPK/Sukčius G.K.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininko Aurelijaus Banio teigimu, nustatyta, kad tokius nusikaltimus organizuoja Marijampolės ir Alytaus pataisos namuose bausmes atliekantys nuteistieji. Jie iš mobiliojo ryšio telefonų skambina į laidinius telefonus abonentams Kaune ir Kauno rajone, prisistato policijos pareigūnais ir praneša apie išgalvotą nelaimę, atsitikusią artimam žmogui. Vėliau iš vaikų ar senyvo amžiaus žmonių išvilioja pinigus, kuriuos paimti siunčia laisvėje esančius bendrininkus.

Pareigūnai prašo atsiliepti nuo šių asmenų (žr. nuotraukas) nukentėjusius kauniečius ar rajono gyventojus, kurie iki šiol nesikreipė į policiją, ir paskambinti telefonu 8-37 303 305 arba 02 (visą parą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius