-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos Žolinė Dzūkijos keliuose: patikrinta 2000 vairuotojų, promilių rekordas – 3,15

Šįkart policijos pareigūnai per savaitgalį, pirmadienį ir Žolinės antradienį (rugpjūčio 12‒16 dienomis) apskrityje patikrino daugiau nei 2000 transporto priemonių vairuotojų.
Reido akimirka
Reidas, policija / Klaipėdos VPK nuotr.

Organizuotų reidų metu vienas vyriškis sėdo prie automobilio vairo būdamas neblaivus, jam nustatyta 3,15 promilės girtumas. Jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

Dar devyni vairuotojai patikros metu vairavo būdami apsvaigę nuo alkoholio ir „įpūtė“ daugiau nei 0,40 promilės (fiksuoti 0,56; 0,66; 0,78; 0,83 prom. alkoholio ir kiti rezultatai).

Jiems gresia ne tik bauda nuo 800 iki 1100 eurų, bet ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 12 iki 18 mėnesių. Paminėtina ir tai, kad penki vairuotojai vairavo automobilius neturėdami teisės vairuoti.

Norima atkreipti piliečių dėmesį, kad policijos pareigūnų organizuojamos akcijos vykdomos siekiant ne vien nubausti, o, svarbiausia, užkirsti kelią tragiškoms avarijoms.

Prašoma visų saugoti save ir kitus, nevairuoti apsvaigus nuo alkoholio ir pastebėjus keistai kelyje manevruojantį automobilį informuoti policijos pareigūnus.

Alytaus apskrities policijos pareigūnai aktyviai vykdo įvairias prevencines priemones ir akcijas visoje apskrityje, tai numatoma ir ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius