Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policininkai nufilmavo, kaip Vilniuje nuo pareigūnų sprukęs girtas BMW vairuotojas daužo jų tarnybinius automobilius

Vilniuje pareigūnai bandė stabdyti girtą BMW vairuotoją. Vyras, bandydamas nuo pareigūnų pasprukti, du kartus atsitrenkė į pareigūnų automobilį „Volkswagen“ ir vieną kartą į „Nissan“. Per šį incidentą nukentėjo viena patrulė. Visą incidentą užfiksavo pareigūnų vaizdo kameros.
Stabdomas BMW automobilis
Stabdomas BMW automobilis / Stop kadras iš policijos vaizdo medžiagos

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 2.30 val. Vilniuje, Subačiaus gatvėje, nestojo policijos pareigūnų stabdomas automobilis „BMW 320“.

Savanorių pr. žiedinėje sankryžoje minėtas automobilis du kartus atsitrenkė į gretimoje eismo juostoje važiavusį policijos tarnybinį automobilį „VW Jetta“, o po to į trečioje eismo juostoje sustojusį jį stabdyti bandžiusį tarnybinį automobilį „Nissan NV200“.

Policijos departamentas praneša, kad įvykio metu nukentėjo automobilio „Nissan“ keleivė Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės patrulė, kuri dėl nugaros sumušimo gydoma ambulatoriškai. Automobilis „BMW 320“ sulaikytas, jo vairuotojui M.P. (gim. 1981 m.) nustatytas vidutinis 2,08 promilės girtumas. Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Sprendžiamas klausimas dėl įtariamojo turimo turto arešto siekiant užtikrinti padarytos žalos atlyginimą.

Žemiau galite peržiūrėti policijos nufilmuotus šio incidento vaizdus.

VIDEO: Pareigūnai gaudė girtą BMW vairuotoją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius