-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policininkus puolė sulaikomi įtariamieji ir jų šunys

Trečiadienį sulaikomi įtariamieji pasipriešino policininkams ir juos sužalojo, be to, Radviliškyje vyro šuo įkando policininkei.
Šuo
Šuo / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Šuo

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 9 val. 29 min. Radviliškio rajone, Aukštelkų kaime, policijos pareigūnams atvyko atlikti papildomą patikrinimą dėl smurto artimoje aplinkoje.

28 metų vyro šuo puolė ir įkando Radviliškio rajono policijos komisariato 24 metų pareigūnei į ranką.

Nukentėjusioji gydoma ambulatoriškai, aplinkybės tikslinamos.

Apie 16 val. 12 min. Vilniaus rajone, Geibulių kaime, policijos pareigūnams sulaikius dėl smurto artimoje aplinkoje vyrą, moteris įžeidinėjo policijos pareigūnus necenzūriniais žodžiais ir į jų reikalavimą nutraukti neteisėtus savo veiksmus nereagavo.

Sulaikant moterį, pastaroji aktyviais veiksmais priešinosi ir spyrė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnui.

25 metų neblaivi (2,56 prom.) įtariamoji uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.

Apie 17 val. 25 min. Lazdijų rajone, Būdviečio kaime, policijos pareigūnams sulaikant vyrą, įtariamą dėl grasino nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo, pastarasis aktyviais veiksmais priešinosi ir sužalojo Lazdijų rajono policijos komisariato 27 metų pareigūnę.

Nukentėjusioji gydoma ambulatoriškai.

23 metų neblaivus (2,19 prom.) įtariamasis uždarytas į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo patalpas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius