Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora iš Tauragės kelionę motociklu per Lietuvą baigė už 3 km nuo namų

Pirminiais duomenimis, šiurkščiai kelyje suklydęs „Audi“ vairuotojas sujaukė tauragiškių planus aktyviai praleisti savaitgalį. Sužeistas baikeris gydomas ligoninėje, o sudaužytam motociklui prireiks labai rimto remonto. Laimė, kone stebuklingai nenukentėjo „Honda“ plieninio žirgo keleivė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Maždaug trisdešimtmečių tauragiškių pora šią penktadienio pavakarę išsiruošė į ilgą kelionę motociklu – vyras su moterimi planavo įveikti per 300 kilometrų ir iki sutemų atsidurti kitame Lietuvos gale.

Tačiau, pirminiais duomenimis, šiurkščiai suklydęs „Audi 80“ vairuotojas šiuos motociklininkų planus sujaukė.

Eismo nelaimė įvyko Tauragės rajone, ties Joniškės sodais.

Motociklui „Honda“ riedant intensyvaus eismo keliu Kaliningradas–Ryga, galimybės įvažiuoti į jį iš šalutinio kelio laukė keli lengvieji automobiliai. Viena mašina įšoko į greitkelį priešais motociklą, o kita („Audi“) lyg ir turėjo dviratę transporto priemonę praleisti, tačiau taip pat išvažiavo skersai važiuojamosios dalies ir blokavo kelią.

Patyręs motociklą vairavęs vyras per akimirką suprato: kitos išeities nėra – „Hondą“ reikia guldyti ant asfalto. Šonu slydęs motociklas trenkėsi į „Audi“ ratą, motociklininkas susižeidė ir išvežtas į ligoninę.

Tuo metu motociklo keleivė sugebėjo sėkmingai susigrupuoti krisdama ir, pirminiais duomenimis, rimtesnių sužalojimų išvengė.

Už avariją atsakingam jaunam „Audi“ vairavusiam vyrui gali grėsti baudžiamoji atsakomybė. Ar bus teismas, priklausys ir nuo to, kaip sparčiai pasveiks susižeidęs baikeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius