Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangaus „Audi“ vairuotojo siūlymai Vilniaus 13-metėms nufilmuoti: kalbėjo apie bučinius, viliojo į pirtį

Socialiniame tinkle „Facebook“ šį savaitgalį skelbiamas pavojus, tiksliau, raginimas kitiems tėvams saugoti savo vaikus. Tokiu pagrindiniu tikslu Tarandės bendruomenės grupėje yra paviešinta išvakarėse filmuota medžiaga, kurioje užfiksuotas suaugusio vyro bandymas spontaniškai užmegzti artimą pažintį su tėvų viešoje vietoje laukiančiomis mažametėmis.

Epizodą nufilmavo viena iš dviejų mergaičių, sulaukusi nepageidaujamo ir, mažų mažiausiai, dviprasmiško dėmesio. Tai nutiko gatvėje prie Bukiškių mokyklos (Vilniaus r., Avižeinių sen.), o vaizdo įrašas paviešintas netoliese esančios Tarandės (Vilniaus m. dalis) bendruomenės „Facebook“ grupėje.

„Labai saugokit savo vaikus!!!!!“, – pranešimą kitiems tėvams socialiniame tinkle net 5 šauktukais paženklino viena mama.

Baisu net pagalvoti, kad vaikas laukdamas kol atvažiuos tėvai, gali ir nebegrįžti namo.

Moteris papasakojo, kad dvi mergaitės pavakarę jau sutemus, laukė prie mokyklos, kol jas pasiims tėvai.

„Staigiai sustojo automobilis, signalizavo, suaugęs vyras 13 metų mergaitėms pasiūlė į pirtį, paklausė ar bučiuojasi, ragino, siūlė lipti į mašiną, gerai, kad mergaitė sugalvojo filmuoti.

Baisu net pagalvoti, kad vaikas laukdamas kol atvažiuos tėvai, gali ir nebegrįžti namo. Saugokim vieni kitus!!!“ – feisbuke rašė pašiurpusi mama.

Nufilmuota, kaip iš seno, tačiau prabangaus „Audi“ automobilio tamsintais langais išlipęs vyras iš pradžių mėgina pasisveikinti su paauglėmis rusiškai, o nesulaukęs atsakymo – ir lietuviškai: „Sveikos, mergaitės.“

Su nepažįstamuoju mandagiai pasisveikina ir viena iš mergaičių: „Labą dieną.“

Panašu, kad vairuotojas pats buvo šiek tiek pasimetęs, tad jo klausimai ir pasiūlymai nenuskambėjo rišliai. Pirtį jis pavadino rusišku žodžiu „bania“.

„Ką jūs sau galvojate?“ – filmavusi paauglė nusistebėjo siūlymu tučtuojau keliauti į pirtį, kurį pašnekovas pateikė net informuotas apie laukiamus tėvus.

„Nu, nežinau... Bučiuojatės.. Ne?“ – sprendžiant iš mergaičių reakcijos, fantazavo vairuotojas, netrukus neatsisveikinęs sėdo į automobilį ir ramiai išvyko.

Kaip dažniausiai ir būna po jautraus turinio pranešimais, „Facebook“ komentaruose pasipylė įvairiausios reakcijos: vieni asmenį įžeidinėjo, kiti ragino jo atžvilgiu griebtis smurto, treti siūlė civilizuotai kreiptis į policiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius