Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangiame verslo klasės limuzine muitininkai aptiko pigių rūkalų kontrabandą

Lapkričio 10 d., kelios minutės po vidurnakčio, iš Baltarusijos per Medininkų kelio postą į Lietuvą žaliuoju kanalu įvažiavo prabangus limuzinas „VW Phaeton“, kurį vairavo mūsų šalies pilietis M.M. Muitininkus patikinęs, kad su savimi gabena tik leistiną prekių ir daiktų kiekį, vairuotojas tikėjosi išvengti detalios automobilio patikros. Tačiau pareigūnai nutarė detaliau apžiūrėti automobilį – nuojauta jiems kuždėjo, kad perdėtu išoriniu blizgesiu mėginama pridengti nešvarius darbelius.
Kontrabanda rasta prabangiame limuzine
Kontrabanda rasta prabangiame limuzine / Muitinės departamento nuotr.

Tik pradėjus automobilio patikrą, iš jo pabiro cigaretės – nelegaliai gabenamų rūkalų buvo prikimštos priekinės automobilio durelės, galinės sėdynės. Jų buvo ir dešinės pusės galiniame sparne bei bagažinės dangtyje įrengtose slėptuvėse. Iš prabangaus verslo klasės limuzino slėptuvių pareigūnai ištraukė beveik 1200 tūkstantį pakelių cigarečių „5 Minsk Superslims“ ir „NZ Black Superslims“ su baltarusiškomis banderolėmis. Viso pažymėto nelegalaus krovinio vertė – beveik 8,5 tūkst. litų.

Lengvai pasipelnyti nusprendusiam pažeidėjui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, o nelegaliai gabentos cigaretės ir automobilis sulaikyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius