Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo: suimta jauną vyrą padūrusi moteris

Ikiteisminis tyrimas dėl jauno vyro nužudymo perduotas į teismą. Įtariamajai gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Lietuvos policijos nuotr.
Temos: 2 Vilnius Nužudymas

Liepos 15 d. apie 7 val. Vilniuje, Geležinkelio g., nenustatyta moteris (jos tapatybę pareigūnai nustatė netrukus po nusikaltimo) peiliu sužalojo vyrą, kurio tapatybė taip pat nebuvo žinoma.

Įvykio vietoje nukentėjusysis sukniubo, o pristatytas į ligoninę nuo patirtų sužalojimų mirė. Vėliau paaiškėjo ir nužudytojo tapatybė – tai 1992 m. gimęs vyras.

Vilniaus apskr. policijos kriminalistai, atlikę ikiteisminio tyrimo veiksmų visumą bei pasinaudoję neabejingų įtariamąją pastebėjusių asmenų pagalba, greitai nustatė ir sulaikė policijai žinomą moterį.

Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas, įvertinęs surinktų įrodymų visumą, paskyrė sulaikytajai griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Taip pat buvo surastas ir nusikaltimo įrankis – peilis, kurį įtariamoji jau buvo spėjusi paslėpti atokiau nuo įvykio vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius