Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradėtas tyrimas dėl nuteistųjų ligoninėje rastų narkotikų

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Laisvės atėmimo vietų ligoninėje Pravieniškėse aptiktų narkotikų.
Ekskursija Pravieniškių ligoninėje
Pravieniškių pataisos namų ligoninėje / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Atsižvelgus į Kriminalinės žvalgybos skyriaus turimą informaciją, kad nuteistieji, atvykę iš Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos, galbūt disponuoja narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, Ligoninės vidaus ligų skyriuje, kameros tipo palatoje, praeitą savaitę buvo atlikta neplaninė krata.

Atliekant kratą tarp nuteistojo pirštų buvo pastebėtas balto popieriaus gniužulas, tačiau jis kategoriškai atsisakė atiduoti įtarimų sukėlusį daiktą, nevykdė pareigūnų reikalavimų, pradėjo priešintis jėga, todėl prieš jį buvo panaudota fizinė prievarta.

Paėmus iš nuteistojo popieriaus gniužulą, jame buvo aptikta augalinės kilmės žalsvos spalvos smulkintos medžiagos, kaip įtariama, narkotinės, pranešė Kalėjimų departamentas.

Dėl šio įvykio Ligoninės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

2016 metų rugpjūtį Pravieniškėse buvo atidaryta iš Vilniaus iškelta moderni Laisvės atėmimo vietų ligoninė. Joje vienu metu gali gydytis apie pusantro šimto nuteistųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius