-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusį savaitgalį – vagysčių banga

Ilgapirščiai lindo visur, kur galėjo, ir nešė viską, ką rado: nuo grynųjų pinigų iki krosnies ringių.
Durys
Spyna / Gedimino Savickio/BFL nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Daugelis Lietuvos vagių turiningai praleido savaitgalį ir skaičiuoja grobį. Policijos įstaigos pirmadienį praneša apie ilgapirščių darbelius įvairiose šalies vietose.

Sunkmečiu ne itin išrankūs vagys čiupo ne tik brangią aparatūrą, papuošalus bei grynuosius pinigus, bet ir gumines valtis, bidonus, purkštuvus, netgi suodinas krosnies ringes.

Vien Panevėžio apskrityje užfiksuotos mažiausiai 7 vagystės.

Panevėžietis S.K. vietos pareigūnams pranešė, kad dar šeštadienį apie 16.30 val. atvykęs į savo sodybą Kupiškio rajono Čečelių kaime (Subačiaus sen.) rado nupjautą ūkinio pastato durų spyną. Pavogta 12 kubinių metrų plastikinių lentelių, 40 ir 35 litrų talpos bidonai, o iš garažo – keturi lieti ratlankiai su padangomis, vandens siurblys, guminė valtis „Nitrok“ ir įvairūs įrankiai. Nuostolis – 1 140 Lt.

B.V., gyvenantis Kupiškio rajono Šaltenių kaime, pranešė, kad sekmadienį namo kieme neberado elektros variklio, o garaže – 6 metrų kabelio. Nuostolis – 550 Lt.

Panevėžietis J.K. pranešė, kad sekmadienį 13.30 val. jam priklausančioje sodyboje Kupiškio rajone, Uoginių kaime, iš garažo pavogtas 12 litrų talpos purkštuvas ir vandens siurblys, iš daržinės – elektros variklis, 5 metrai kabelio ir sodo vežimėlis, iš namo priestato – elektros variklis ir 5 metrai kabelio, iš viralinės – krosnies ringės ir traktorinis vandens siurblys. Nuostolis – 1 620 Lt.

Bene labiausiai nukentėjo R.B., gimęs 1973 m. Jis pranešė, kad sekmadienį 13 val., atvykęs į savo negyvenamą namą Biržų rajone, Ežerėlių kaime, rado išdaužtą namo lango stiklą. Pavogti 2 000 litų grynaisiais, žoliapjovė, krūmapjovė, benzininis pjūklas, kompiuteris su monitoriumi, namų apyvokos daiktų. Nuostolis – 9 128 Lt.

Panevėžietė J.B. pranešė, kad gruodžio 13 d. 13 val., atvykusi į negyvenamą namą, esantį Naujamiesčio miestelyje (Panevėžio r.), ant namo kieme esančio ūkinio pastato durų neberado kabinamosios spynos. Pavogtas elektrinis pjūklas, kampinis šlifuoklis, akumuliatorinis suktuvas, elektrinis gręžtuvas. Nuostolis – 550 Lt.

J.Z., gyvenanti Panevėžio rajono Ūtos kaime, pranešė, kad savaitgalį atvykusi į nuosavą mišką, esantį Panevėžio rajono Jutiškių kaime, sukrautoje medienos rietuvėje neberado apie 30 kubų beržo taros. Nuostolis – 2 850 Lt.

D.K., gyvenanti Panevėžyje, Marijonų gatvėje, pranešė, kad sekmadienį 16.25 val., grįžusi namo, rado išlaužtą virtuvės plastikinio lango rėmą, viduje suverstus daiktus. Iš buto pavogtas LCD televizorius „Finlux“, papuošalai, mobiliojo ryšio telefonas LG. Nuostolis – 4 700 Lt., pranešė Panevėžio apskrities VPK.

Tuo tarpu Vilniaus apskrities policija pirmadienį konkrečiai nepraneša nei apie vieną mieste ar apskrityje įvykdytą vagystę. Galima pasikliauti tik statistika, kuri skelbia, jog sekmadienį Vilniaus mieste užfiksuota 31 vagystė, apskrities teritorijoje – dar 7. Šeštadienio statistika sostinėje – atitinkamai 21 ir 11 vagysčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius