Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą aukų gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią šalies ugniagesiams teko gesinti 23 gaisrus ir likviduoti 21 kitą incidentą. Žmonių aukų gaisruose pavyko išvengti, o ugnis tik siaubė piliečių namus, ūkinius pastatus ir kitus statinius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį anksti ryte Vilniuje, Strielčiukų gatvėje, užsiliepsnojo kelių savininkų gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė pusę namo stogo, išdegė kambarys ir virtuvė. Kita namo dalis nenukentėjo. Gaisro priežastis aiškinama.

Kauno rajono Ringaudų kaime vakar užsidegė keliems asmenims priklausantis tuščias ūkinis pastatas. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, pastatas jau skendėjo liepsnose. Įsiplieskusi ugnis supleškino lentinį statinį.

Ketvirtadienį vakare Zarasų rajono Antalieptės kaime užsiliepsnojo J.G. ūkinis pastatas. Per gaisrą išdegė viduje buvusi lova ir čiužinys bei ten sukrautos šiukšlės. Iškviesti ugniagesiai užgesino gaisro židinį ir neleido jam išsiplėsti.

Dar vienas ūkinis pastatas liepsnojo naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Vilniaus rajono Kreivalaužių kaime. Per gaisrą nudegė medinio pastato stogas, pradegė perdengimas, išdegė vidus. Nuo ugnies buvo išgelbėtas netoliese stovintis medinis gyvenamasis namas. Įvykis tiriamas.

Ketvirtadienį ryte Ukmergėje, Deltuvos gatvėje, gaisras kilo AB „Elga“ metalo apdirbimo ir surinkimo įmonėje. Per gaisrą sudegė metalo dulkių ištraukimo filtras, aprūko patalpa, tačiau metalo apdirbimo įranga nenukentėjo.

Pavakary Alytaus rajono Kančėnų kaime buvo pastebėtas degantis UAB „Daugų žuvis“ nenaudojamas ir apleistas kelių šimtų kvadratinių metrų dydžio ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė šiferinis pastato stogas ir perdanga, nuo liepsnų buvo apginta ugniasiene atskirta pastato dalis. Įvykis tiriamas.

Ketvirtadienį Lazdijų rajono Salos kaime  gelbėtojai iš ežero ištraukė nuskendusį 61 metų vyrą, o Anykščiuose, Liūdiškių gatvėje ugniagesiai vadavo 3 lengvuosius automobilius, ant kurių užkrito kieme stovėjęs medis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius