-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą gaisrai nuniokojo kelis automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 15 gaisrų ir atliko 5 kitus gelbėjimo darbus. Žmonių aukų gaisruose trečiadienį buvo išvengta.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Praėjusią naktį Trakų rajono Stareinių kaime užsiliepsnojo K. G. vieno aukšto gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą pastato stogas jau buvo sugriuvęs. Gaisro metu sudegė stogas, perdengimas, stipriai apdegė sienos ir viduje buvę namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Rokiškio rajono Juodupės miestelyje ryte gaisras kilo ŽŪB „Lašai“ prekybos centre „Eglė“. Gaisro židinys buvo katilinėje, kur apdegė medžio briketai, nuo karščio išsilydė elektros instaliacija, aprūko katilinės sienos. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir kelis automobilius. Vakare Šakių rajono Rėžgalių kaime užsidegė medinė daržinė ir viduje stovėjęs mikroautobusas Fiat Ducato. Per gaisrą sudegė automobilis, nudegė daržinės stogas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Elektrėnuose, Trakų gatvėje, užsiliepsnojo lengvasis automobilis Audi A4. Gaisro metu apdegė variklio skyriaus ir salono degiosios detalės, sutrūko priekinis stiklas. Ir šių gaisrų priežastys nustatinėjamos.

Biržuose, Apasčios upėje prie tilto buvo pastebėtas skęstantis žmogus. Iškviesti ugniagesiai vieno metru atstumu nuo kranto iš vandens ištraukė panirusį žmogų. Atvykę medikai konstatavo jo mirtį. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius