-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą gaisruose aukų išvengta

Priešgaisirnės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja,kad per praėjusią parą šalyje kilo 46 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Degėsiai
Degėsiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Antradienį apie 9.45 val. Klaipėdoje, žiedinėje Jakų sankryžoje, užsidegė krovininio automobilio DAF puspriekabė. Gaisro metu apdegė ir apsilydė puspriekabėje buvusi tara su montažinėmis putomis, apdegė gręžimo staklės, nivelyro stovas, sudegė tvirtinimo diržai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 11.55 val. Vilniuje, Šventaragio gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Citroen XM. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius.

Apie 17.10 val. Rokiškio rajone, Juozapavos kaimo laukuose, užsidegė kombainas. Gaisro metu apdegė variklio skyrius ir elektros instaliacija. Šių gaisrų aplinkybės aiškinamos.

Apie 18.40 val. Kauno rajone, Kazliškių kaime, nukritęs užsiliepsnojo ir sudegė sportinis lėktuvėlis. Šalia jo buvo rastas žuvęs 49-erių metų pilotas, o kartu skridęs 41-erių metų jo draugas dėl patirtų sužalojimų buvo nuvežtas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Apie 19 val. Radviliškio rajone, Linkaičių kaime, užsidegė traktoriaus priekaba su šienu. Per gaisrą sudegė priekaba ir apie 5 tonos šieno. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, po vidurnakčio gaisras kilo Vilniaus rajone, Nemėžio kaime, kol kas nenustatytam savininkui priklausančiame apleistame pastate. Per gaisrą apdegė ir buvo išardyta apie 50 kv. m medinių stogo konstrukcijų.

Dar vienas apleistas pastatas naktį iš antradienio į trečiadienį apie 2 val. užsiliepsnojo Vilniuje, Giedraičių gatvėje. Gaisro metu supleškėjo namo stogas ir perdengimas, išdegė vidus. Šių gaisrų aplinkybės dar tiriamos.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 15 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo keturis į nelaimes patekusius gyventojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius