-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą gaisruose žuvo keturi žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 34 gaisrus ir atliko 8 kitus gelbėjimo darbus. Antradienį gaisruose žuvo 4 žmonės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LNK nuotr.
Temos: 1 Statistika

Viena iš šių nelaimių antradienį popiet įvyko Vilniaus rajono Žemaitėlių kaime. Čia namo grįžusi pilietė O.O. rado savo 59 metų mamos ir pusantrų metukų dukros kūnus be gyvybės ženklų. Namuose buvo jaučiamas dūmų kvapas, o kambaryje buvo rasta apdegusi vaikiška lovelė ir joje buvusi patalynė. Įvykis tiriamas.

Lazdijų rajono Petroškų kaime vakare tragiškas gaisras kilo I.B. bute. Kai į įvykio vietą atvyko ugniagesiai, kaimynai iš uždūmintų pirmojo aukšto patalpų jau buvo išnešę į lauką 48 metų moterį. Atskubėję medikai konstatavo jos mirtį. Ugniagesiai su ištraukiamųjų kopėčių pagalba iš uždūminto antro aukšto buto evakavo 42 metų moterį ir 16 metų bei 9 mėnesių dukras. Taip pat buvo užgesinta pirmojo aukšto bute deganti lova ir grindys.

Dar viena nelaimė įvyko šiąnakt Vilniuje, Gurių sodų gatvėje, kur užsiliepsnojo A.V. ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė medinis pastatas su sublokuotu šiltnamiu. Lokalizavus liepsnas gaisravietėje buvo rastas 57 metų vyro kūnas. Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Praėjusią naktį Širvintų rajono Gelvonų kaime užsidegė grupei savininkų priklausantis negyvenamas dvaras. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą pastatas degė atvira ugnimi, o stogas jau buvo sukritęs. Per gaisrą nudegė dalis stogo ir perdengimo, apdegė vidinės sienos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Antradienį vakare Ignalinos rajono Kazitiškio seniūnijoje Serapiniškės kaime užsidegė P.V. didelis automobilių garažas. Gaisro metu sudegė pastato stogas, lentų sienos, taip pat garaže stovėjęs lengvasis automobilis Audi A4, įvairūs žemės ūkio padargai bei namų apyvokos daiktai. Nuo ugnies buvo išgelbėtas traktorius Jumz ir lengvasis automobilis Audi 80. Gaisro priežastys taip pat nustatinėjamos.

Vis dar nesitraukianti iš mūsų kiemų žiema sukelia dar ir nemažai rūpesčių, ypač, kai nekreipiama dėmesio į jos pavojus. Štai vakar Kėdainiuose, per miesto parką tekančioje Dotnuvėlės upėje du paaugliai sumanė pasiirstyti ant atskilusių ledo lyčių. Viena jų nuplukdė vaikus į upelio vidurį. Iškviesti ugniagesiai pritraukė prie kranto ledo lytį ir išvadavo du nevykėlius upės keliautojus – 13 ir 11 metų broliukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius