Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Praėjusią parą gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 25 gaisrus bei atliko 19 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo trijų gyventojų gyvybes. Deja, gaisrų metu vienas žmogus žuvo, o du piliečiai buvo traumuoti.
Gaisro vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 3.10 val., gaisras kilo Utenoje, Vaižganto gatvėje, daugiabučio namo bute. Gaisro metu sudegė lova, išdegė dalis kambario ir koridoriaus grindų, apdegė kambario siena, stipriai aprūko patalpos. Gaisravietėje buvo rastas apdegęs 60-mečio buto šeimininko kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Antradienį apie 8.10 val. gaisras kilo Kaune, Žemaičių plente stovinčiame apleistame, buvusios parduotuvės, pastate. Atskubėję ugniagesiai, greitai užgesino viduje degusias šiukšles, o šalia jų rado stipriai sušalusį ir apsinuodijusį dūmais apie 45-erių metų vyrą, kurį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Apie 22.10 val. Vilniuje, Kelmijos sodų 55-ojoje gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko sodo namelis. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Dar iki ugniagesių atvykimo, gesindamas gaisrą, rankas ir veidą apdegė apie 70-ies metų amžiaus vyriškis, kurį greitoji išvežė į gydymo įstaigą. Per gaisrą išdegė mūrinio pastato vidus, apdegė stogo konstrukcijos. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 12.55 val. gaisras kilo Trakų rajone, Galalaukio kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, išdegė namo vidus. Įvykis tiriamas.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 4.10 val., Vilniuje, Benekainių gatvėje, užsiliepsnojo 2008-ųjų metų laidos automobilis Mercedes Benz ML 350. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau skendėjo liepsnose. Per gaisrą išdegė visos degios automobilio detalės, o įvykio aplinkybės dar aiškinamos.

Ugnis antradienį nuniokojo ir keturis ūkinius pastatus. Šių gaisrų aplinkybės taip pat dar tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius