Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą liepsna niokojo gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 23 gaisrai. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti, tačiau gaisrai gyventojams padarė nemažų nuostolių.
Ugniagesys
Ugniagesys. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte apie 4.50 val. Pasvalio rajone, Saločių kaime, užsiliepsnojo gyvenamasis namas Vilniaus gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira ugnimi. Per gaisrą supleškėjo pastato stogas ir medinės jo konstrukcijos, o nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 9.30 val. Raseiniuose, Vilties gatvėje, nuo perkaitusio dūmtraukio užsidegus sienos apšiltinimo medžiagai, gaisras kilo ūkinio pastato pastogėje. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos, o mūrinį pastatą ugniagesiams pavyko išsaugoti.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 21.25 val. užsidegė Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Maironio gatvėje. Ugnis nuniokojo apie pusę pastato stogo, o gaisro priežastis dar aiškinama.

Apie 19.15 val. Marijampolėje, Alytaus gatvėje stovinčiame garaže, dėl priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimų atliekant ugnies, suvirinimo darbus, užsiliepsnojo ir sudegė remontuojamas automobilis VW Passat, aprūko garažo sienos. Kitą lengvąjį automobilį Mitsubishi Galant pavyko išgelbėti.

Apie 23.15 val. gaisras kilo Alytaus rajone, Miroslavo kaime, K.Berulio gatvėje esančiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pro pastato stogą jau veržėsi ugnis. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta apie 40 kv. m stogo dangos, išdegė virtuvė ir laiptinė, sudegė lova ir spintelė. Gaisras įsiplieskė nuo paliktos be priežiūros degančios žvakės.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 23.40 val. užsiliepsnojo Panevėžio rajone, Vilkapjūvių kaime. Tik atvykus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna, o po kelių sekundžių jo viduje sprogo dujų balionas, tad ugnis dar labiau išplito ir namo išgelbėti nepavyko. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius