Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą Lietuvoje smarkiai sumažėjo gaisrų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad nurimus pernykštės žolės padeginėjimo bumui, staigiai sumažėjo ir bendras gaisrų skaičius šalyje. Ketvirtadienį Lietuvoje buvo įregistruota tik 16 gaisrų, kuriuose žmonių aukų buvo išvengta, o ugnis siaubė tik gyventojų pastatus ir kitą jų turtą.
Vilniaus ugniagesys
Vilniaus ugniagesys / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį ryte Jonavoje, S.Neries gatvėje, dėl elektros prietaisų eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė L.O. dviejų aukštų gyvenamasis namas. Per gaisrą antrame aukšte išdegė spinta su drabužiais bei kiti baldai, sutrūkinėjo langų stiklų paketai, apdegė kambario lubos ir sienos.

Pasvalio rajono Purvių kaime ryte užsiliepsnojo A.K. apleistas ir nenaudojamas namas. Apie gaisrą ugniagesiams buvo pranešta pavėluotai, todėl atskubėjusiems ugniagesiams jau nepavyko išgelbėti medinio pastato, tačiau nuo ugnies buvo apginti 3 šalia stovintys statiniai. Įvykis tiriamas.

Dėl dujinės viryklės eksploatavimo taisyklių pažeidimų gaisras kilo Jurbarke, Vasario 16-osios gatvėje esančiame A.D. bute. Gaisro metu apdegė šalia viryklės buvusi spintelė, išsilydė virtuvėje buvusi buitinė technika ir plastikinis langas.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Biržų rajono Suosto kaime užsiliepsnojo apleistas negyvenamas Nemunėlio Radviliškio seniūnijos namas. Kai ugniagesiai atvyko į įvykio vietą, pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Per gaisrą sudegė stogas, pradegė perdengimas, apdegė namo sienos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius