-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus nukentėjo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 18 gaisrų, per juos sužaloti du žmonės. Ugniagesiai dar atliko 14 kitų gelbėjimo darbų ir išgelbėjo du piliečius.
Ugniagesys
Ugniagesys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį vakare Kaišiadorių rajono Neprėkštos kaime dėl neatsargaus rūkymo gaisras kilo J.Č. name. Per gaisrą išdegė sofa lova, aprūko patalpos. Ugnį užgesino patys gyventojai dar iki atvykstant ugniagesiams. Gesindamas gaisrą rankas apdegė 27 metų vyras. Jam prireikė medikų pagalbos.

Kitas žmogus nukentėjo per gaisrą, kuris vakare kilo Panevėžyje, Stoties gatvėje esančiame bute. Iškviesti ugniagesiai iš uždūminto kambario išnešė smalkėmis  apsinuodijusį nesąmoningą vyrą, kurio tapatybė tikslinama, ir perdavė jį greitosios medicinos pagalbos darbuotojams. Per gaisrą sudegė lova, aprūko kambarys. Ir šią nelaimę sukėlė neatsargus žmogaus elgesys.

Dėl neatsargaus žmonių elgesio pavakarę gaisras kilo ir Klaipėdoje, Viršutinėje gatvėje esančiame apleistame keturių aukštų pastate. Čia pirmame aukšte buvo padegtos šiukšlės ir įvairūs sendaikčiai. Iškviesti ugniagesiai užgesino degančius daiktus.

Dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų Kaune, Giraitės gatvėje, užsiliepsnojo L.Š. dviejų aukštų gyvenamasis namas su mansarda. Išdegė ir buvo nuardyta dalis stogo konstrukcijų ir dangos, vandeniu buvo sulietos gyvenamosios patalpos.

Penktadienio naktį Kauno rajono Mastaičių kaime dėl elektros instaliacijos gedimo gaisras kilo V.S. maisto prekių parduotuvėje. Apdegė putų polistirolo sienos apdaila. Gaisrą užgesino parduotuvės darbuotojai dar iki atvykstant ugniagesiams.

Ugnis ketvirtadienį niokojo ir kelis automobilius. Vakare Šilalės rajone, automagistralės Klaipėda–Kaunas–Vilnius 84-ame kilometre, užsidegė vilkikas Volvo. Gaisrą sukėlė sprogusi priekabos padanga. Per gaisrą sudegė padanga, apdegė priekabos šoninis bortas ir tentas, ugnis sugadino ir kelias tonas plastikinių granulių krovinio.

Dar vienas automobilis šiąnakt degė Marijampolėje, Gustaičio gatvėje. Čia ugnis sunaikino lengvąjį automobilį Renault Megane. Pirminiais duomenimis, mašina buvo padegta. Įvykis tiriamas.

Sostinės gelbėtojai ketvirtadienį vakare skubėjo ant Žaliojo tilto, nuo kurio turėklų ruošėsi nušokti apie 35 metų vyras. Atskubėję ugniagesiai spėjo sugriebti bandantį nušokti vyriškį ir perdavė policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius