-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruoti 26 gaisrai ir 16 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko ugniagesiai gelbėtojai. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį ryte apie 6 val. Vilniuje, Bokšto gatvėje, užsiliepsnojo dviejų aukštų su mansarda pusiau gyvenamo, pusiau remontuojamo namo stogas. Per gaisrą nudegė ir buvo išardyta apie 200 kv. m remontuojamos namo dalies čerpinio stogo, o gyvenama namo dalis nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Apie 9.45 val. gaisras kilo Plungėje, Mačernio gatvėje esančiame vaikų lopšelyje – darželyje ,,Pasaka”. Virtuvėje, užsidegus įvadiniam elektros skydui, apdegė dalis lubų, aprūko sienos. Dar iki ugniagesių atvykimo darželio darbuotojai iš patalpų evakavo 112 vaikų, iš jų 11 neįgaliųjų. Žmonės nenukentėjo.

Utenoje, ryte atvykus į darbą bankrutuojančios įmonės ,,Keitva ir Ko” autoserviso Vaižganto gatvėje darbuotojams, buvo rastos apdegusios administracinės patalpos plastikinės lauko durys. Nustatyta, kad durys buvo padegtos. Įvykis tiriamas.

Apie 9.30 val. Klaipėdos rajone, kelyje Palanga – Klaipėda, ties Grabių kaimu, užsidegė lengvasis automobilis Mercedes Benz CLK 430. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau skendėjo liepsnose, tad jos išgelbėti nepavyko.

Dar vienas automobilis naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 2.35 val. užsiliepsnojo Šiaulių rajone, Bridų kaime. Gaisro metu pernai pagamintas automobilis Ford Mondeo sudegė nepataisomai. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 13.50 val. gaisras kilo Kaune, Topolių gatvėje, apleistame negyvenamame name. Per gaisrą viename kambaryje sudegė lova, o kitame kambaryje apdegė spinta ir joje buvę daiktai. Įvykis tiriamas.

Apie 17.05 val. gaisras kilo Vilniuje, Ateities gatvėje, Mykolo Riomerio universiteto rūsyje. Gaisro metu rūsio patalpoje sudegė skalbimo mašina, aprūko patalpos. Ir šio gaisro aplinkybės tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius