Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą policininkai atsisakė kyšių, kurių sumos svyravo nuo 5 dolerių iki 200 litų

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai keturis atvejus, kuomet nesėkmingai bandyta papirkti policijos pareigūnus.
Litai
Litai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 21.40 val. Klaipėdoje, Medelyno g., M.G. (gim. 1972 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad viršijo greitį, Klaipėdos apskrities VPK Kelių patrulių kuopos patruliams davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis po apklausos paleistas.

Tą pačią dieną apie 0.15 val. Pasvalyje, Stoties g., J.S. (gimusi 1985 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį, kuriam buvo pasibaigęs automobilio privalomojo civilinės atsakomybės draudimo liudijimo galiojimas ir neatlikta privalomoji valstybinė techninė apžiūra, Pasvalio r. policijos Patrulių būrio patruliui davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dar trečiadienį apie 14.30 val. Marijampolėje, Vasaros g., Kazachstano Respublikos pilietis T.K. (gim. 1987 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį be valstybinių numerių, Marijampolės apskrities VPK Patrulių kuopos vyr. patruliui davė 90 litų ir 5 JAV dolerių kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 1.20 val. Anykščių r. policijos komisariato patalpose A.Ž. (gim. 1966 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už girto pasirodymą viešoje vietoje, Anykščių r. policjos Patrulių būrio vyr. patruliui davė 200 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius