Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą šalyje degė keturi automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą ugniagesiai gelbėtojai užgesino 30 gaisrų ir atliko 13 gelbėjimo darbų.
Avarijos vietoje
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį, apie 18.46 val., buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Taikos gatvėje, dega bendrojo naudojimo sandėlis. Atvykus ugniagesiams, dažų sandėlio vidus degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė 24 t dažų, 20 t lako, 2 vnt. vėdinimo kondicionavimo įrangos, 100 m vėdinimo ortakių ir kitas turtas. Gaisras buvo likviduotas 23.28 val.

Apie 20.02 val. ugniagesiai gavo pranešimą, kad Šiauliuose, Marijampolės gatvėje, dega UAB „Dakuris“ autoserviso pastatas. Jiems atvykus, atvira liepsna degė pastato stogas. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta 60 kv. m stogo, patalpos sulietos vandeniu. Įvykis tiriamas.

Po vidurnakčio buvo gautas pranešimas, kad Biržų rajone, Pagervės kaime, dega gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, visas namas degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė stogas, medinis perdengimas, išdegė vidus. Šiuo metu name niekas negyveno. Nuo ko kilo gaisras, aiškinamasi.

Apie 2.42 val. gautas pranešimas, kad Marijampolės rajone, Gyviškių kaime, dega ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, pastatas, susidedantis iš medinės ir mūrinės dalių, degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė du trečdaliai stogo, sudegė 2 rulonai šiaudų ir 1 kub. m medienos. Įtariama, kad pastatas buvo padegtas tyčia.

Dėl elektros instaliacijos gedimo vakar ūkinis pastatas užsidegė Utenos rajone, Pakoplyčio kaime. Atvykus ugniagesiams, tvartas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė trys jame buvusios kiaulės, 12 vištų ir kitas turtas.  

Ketvirtadienį šalyje degė net keturi automobiliai. Du automobiliai užsidegė dėl elektros instaliacijos gedimų. Radviliškio rajone, Baisogalos miestelyje, degė automobilis Renault  Safrane, Šiaulių rajone, Lieporių kaime, - Peugeot 407. Dėl ko užsidegė dar du automobiliai Ukmergėje ir Kaune, aiškinamasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius