Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis gyventojams padarė nemažų nuostolių

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 24 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti, tačiau ugnis gyventojams padarė nemažų nuostolių.
Ugniagesys
Ugniagesys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Antradienį apie 4 val. ryto Kauno rajone, Batniavos kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė apie 170 kv. m šiferinio stogo ir apie 50 kv. m apšiltintos sienos, sudegė apie 7 tonos šiaudų. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Tą patį rytmetį apie 7.35 val. gaisras kilo Mažeikių rajone, Užliekės kaime, Liepų gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą supleškėjo medinio namo stogas, išdegė dalis perdengimo ir verandos, apdegė palėpė bei namų apyvokos daiktai, aprūko kambariai ir kitos patalpos. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 16 val. Kaišiadorių rajone, kelio Kruonis–Žiežmariai sankirtoje, užsidegė Kaišiadorių miškų urėdijai priklausantis krovininis automobilis „URAL 4320“ su pakrauta mediena. Nors liepsnas iki ugniagesių atvykimo gesintuvu iškart puolė gesinti mašinos vairuotojas, per gaisrą išdegė automobilio variklio skyrius, kabinos vidus, apdegė krovimo įrenginio manipuliatorius. Įvykis tiriamas.

Apie 20 val. Utenoje, J.Basanavičiaus gatvėje, UAB ,,Utenos prekyba” turgaus teritorijoje, kaip spėjama, buvo padegta polietilenu dengta prekybinė palapinė. Gaisro metu apdegė grupei žmonių priklausančios 5 tokios pačios palapinės maždaug 60 kv. m plote. Įvykio aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 21.15 val. Vilniuje, Krokuvos gatvėje, užsiliepsnojo mediniai sandėliukai. Atskubėjus ugniagesiams, sandėliukai jau degė atvira liepsna, nuo jų buvo pradėjęs degti ir prie sandėliukų priblokuoto trijų butų medinio gyvenamojo namo stogas. Gaisro metu sudegė ir buvo išardyti mediniai sandėliukai, apdegė ir buvo nuardyta apie 150 kv. m čerpinio gyvenamojo namo stogo. Per gaisrą pradegė dviejų butų perdengimas, jie buvo sulieti vandeniu. Vienas butas nuo gaisro nenukentėjo. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 21.30 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Minijos gatvėje, namų valdybai ,,Marios” priklausančiame sandėlyje. Gaisro metu nudegė visas pastato stogas, įgriuvo perdengimas, sudegė sandėliukuose buvę žmonių baldai ir namų apyvokos daiktai. Ir šio gaisro aplinkybės dar tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius