-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis nuniokojo šešis automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 30 gaisrų ir 12 kitų nelaimių, kuriuose pagalbą suteikė ugniagesiai. Ugnis nusinešė dviejų žmonių gyvybes.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis gaisras pirmadienį vakare kilo Ukmergės rajono Bastūnų kaime R. J. bute, kur virtuvėje prie krosnies pradėjo smilkti grindys ir degti sofa lova. Pirmieji gaisrą pastebėjo kaimynai, kurie iš uždūminto buto išnešė 44 ir 58 metų vyrus, tačiau atvykę medikai konstatavo jų mirtį. Atskubėję ugniagesiai užgesino smilkstančias grindis ir degančią sofa lovą, taip pat dar aprūko virtuvės  lubos ir sienos. Įvykis tiriamas.

Rietavo savivaldybės Daugėdų kaime praėjusią naktį užsidegė trijų butų vieno aukšto gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė vienas butas ir jame buvę baldai bei namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pirmadienį anksti ryte Visagine, sodų bendrijoje ,,Statybininkas” užsiliepsnojo V. K. sodo namelis. Liepsnos sunaikino medinį namelį, apdegė ir šalia stovintis nedidelis ūkinis pastatas. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Panevėžyje, Rėklių gatvėje, ryte gaisras kilo UAB ,,Pajuva” maisto pramonės perdirbimo įmonėje. Gaisro židinys buvo vienoje gamybinėje patalpoje, kur užsidegė pramoninis elektros prietaisas maisto gaminiams kepti. Gaisro metu išdegė patalpa, joje buvęs inventorius ir maisto gaminiai, aprūko kitos patalpos.

Jurbarko rajono Gadvaišų kaime pavakary užsidegė G. G. ūkinis pastatas. Medinis pastatas sudegė, apdegė ar buvo sugadintos pastate buvusios žoliapjovės, sodo traktorius, šakų smulkintuvas ir kiti namų apyvokos daiktai. Ir šio gaisro priežastys tikslinamos.

Vakare Pagėgių savivaldybės Natkiškių kaime užsidegė D. A. daržinė. Per gaisrą nudegė daržinės stogas, sudegė viduje buvusi priekaba su presuotu šienu, keli kubiniai metrai medienos, apdegė šalia daržinės sukrauti šienainio rulonai. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir šešis automobilius, tačiau didžiausią grėsmę žmonių gyvybėms sukėlė autoįvykis, kuris buvo įregistruotas vakare Vilniaus rajono Parudaminio kaime. Čia lengvasis automobilis Ford Escort įvažiavo į medinį vieno aukšto namą. Vietos gyventojai, atskubėję medikai ir ugniagesiai iš mašinos ir namo nuolaužų išlaisvino 78 ir 45 metų vyrus, 21 metų moterį ir vos vienos savaitės kūdikį. Nukentėjusieji buvo perduoti medikams, o įvykį tiria policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius