Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis nusiaubė penkis automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 42 gaisrus ir atliko 21 gelbėjimo darbą.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Trečiadienį buvo gautas pranešimas, kad Ignalinos rajone, Skaidrio ežere, nuskendo vyras. Atvykę ugniagesiai 4 metrų gylyje rado vyro, gimusio 1982 metais, kūną.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Ankstų ketvirtadienio rytą Vilniuje, Saulėtekio alėjoje, bendrabučio bendro naudojimo balkone, degė du čiužiniai. Gaisro metu apdegė plastikinės durys ir langas.

Trečiadienį po vidurnakčio Šalčininkų rajone, Emiliškių kaime, dėl tyčinės žmonių veikos liepsnojo dviaukštis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė jo stogas, antrasis aukštas bei priestatas. Išdegė ūkinio pastato vidus, sudegė jame buvę naminiai gyvuliai. Ugniagesiams nuo gaisro pavyko apsaugoti 3 metrų atstumu stovinį medinį pastatą.

Po pietų Elektrėnų rajone, Ausieniškių kaime, AB ,,Vievio paukštynas“ gamybos ir pramonės paskirties pastate, iš metalinės grūdų talpyklos rūko dūmai. Joje degė susikaupusios dulkės ir šiukšlės. Talpykloje sandėliuojami žirniai nenukentėjo.

Vakarėjant Kauno rajone, Puikonių kaime, atvira liepsna degė medinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė 2 tonos šieno ir pats ūkinis pastatas, kuriame liko nesudegusios tik šoninės sienos.

Apie 23 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Chemijos gatvėje, atviroje teritorijoje dega padangos ir šiukšlės. Gaisro metu žmonės nenukentėjo.

Trečiadienį ugnis nusiaubė penkis automobilius. Anksti ryte Molėtų rajone, Paąžuolių kaime, atvira liepsna degė garažas ir jame stovėjęs automobilis „Renault Megane“.

Palangoje, Jūros ir Parko gatvių sankryžoje, degė automobilis „Volkswagen Transporter“. Gaisro metu jis sudegė visiškai.

Apie 14 val. Kauno rajone, Garliavoje, Pažėrų gatvėje, degė automobilis „Mitsubishi Pajero“. Gaisro metu išdegė jo variklio skyrius.

Apie 17 val. Klaipėdoje, Nemuno gatvėje, degė UAB ,,Kristė“ ekskavatorius. Gaisro metu apdegė variklio skyriuje esančios izoliacinės medžiagos. O panašiu laiku Panevėžyje, Sodų gatvėje, garaže, degė automobilis „Audi 100“. Gaisro metu išdegė variklio skyrius, prietaisų skydelis, išdužo priekinis stiklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius