Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis rijo gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 47 gaisrai, kuriuose vienas žmogus žuvo ir vienas buvo traumuotas.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Statistika

Jau buvo pranešta, kad vakar ryte Šilalės rajono Kuliškių kaime užsidegė L.G. medinė lauko virtuvė. Kai ugniagesiai atvyko į įvykio vietą, pastatas jau skendėjo liepsnose. Per gaisrą sudegė virtuvės stogas, perdengimas ir viduje buvę namų apyvokos daiktai. Atliekant ardymo darbus lovoje buvo rastas apdegęs 34 metų vyro kūnas. Nelaimę sukėlė pats žuvusysis, neatsargiai rūkęs lovoje.

Ir dar vienas pilietis nukentėjo per gaisrą, kilusį naktį iš antradienio į trečiadienį Tauragėje, Taurų dvaro gatvėje esančiame V.J. bute. Gaisro metu išdegė tik lovos čiužinys ir prie lovos suversti skudurai bei aprūko kambario sienos, kojas ir pilvą apdegė ir buto šeimininkas. Ir šį gaisrą sukėlė neatsargūs rūkaliai. Beje, antrąjį bute buvusį vyrą dar iki ugniagesių atvykimo iš uždūminto kambario išnešė kaimynai, o išgelbėtasis pasišalino iš įvykio vietos.

Dėl neatsargaus rūkymo antradienį užsidegė ir Ignalinos rajono Gerkonių kaimo gyventojo A. M. gyvenamasis namas. Ugnis smarkiai nusiaubė medinį pastatą. Gaisro metu sudegė namo stogas ir perdanga, išdegė vidus, apdegė sienos.

Ugnis antradienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Praėjusią naktį Trakų rajono Varnikų kaime užsiliepsnojo J.L. gyvenamasis namas. Apie gaisrą buvo pranešta pavėluotai, todėl medinio pastato jau nepavyko išgelbėti. Namas ir jame buvęs turtas sudegė. Gaisre buvo traumuotas ir Trakų PGT antros pamainos vadas A.P. Įvykis tiriamas.

Dėl elektros instaliacijos gedimo antradienį popiet Lazdijų rajono Jančiulių kaime užsidegė A. T. gyvenamasis namas. Ir šiame gaisre ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, namo stogas jau buvo sukritęs. Ugnis prarijo ir visą medinį pastatą.

Antradienį vakare Vilniuje, Kryžiokų sodų 4-ojoje gatvėje užsiliepsnojo A.A. gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė pastato stogas ir mansarda, išdegė namo vidus. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Taip pat antradienį vakare Švenčionių rajono Akolionijos kaime užsidegė U.D. gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė namo stogas, perdengimas, apdegė sienos ir namų apyvokos daiktai. Taip pat ugnis sunaikino ir šalia stovėjusią malkinę ir apie 15 kub. metrų malkų. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

O naktį iš antradienio į trečiadienį Pakruojyje, Kranto gatvėje, užsiliepsnojo grupės savininkų daugiabutis gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė dalis pastato stogo, išdegė perdengimas bei keli kambariai. Kitos patalpos buvo sulietos vandeniu. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį Panevėžyje, Kniaudiškių gatvėje, kaip įtariama, buvo padegtas AB „Pieno žvaigždės“ pieno prekybos kioskas. Gaisro metu tik apdegė lauko sienos, ir ugnis buvo užgesinta.

Kaišiadorių gelbėtojai antradienį Kruonio seniūnijoje iš Nemuno upės ištraukė čia plūduriavusius du skenduolius ir perdavė juos policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius