Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnis praėjusią parą siaubė gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 20 gaisrų ir 27 kiti incidentai, kuriuos likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose pavyko išvengti.
Nudegęs namo stogas
Įvykio vietoje Gedimino pr. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Prajusią naktį Šakių rajono Girėnų kaime dėl elektros instaliacijos gedimo užsidegė E.P. vasaros virtuvė. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis karkasinis pastatas jau degė atvira ugnimi. Ugnis sunaikino virtuvę, sudegė ir ten buvusios dvi lovos, šaldiklis, benzininis pjūklas ir virtuvės baldai.

Ketvirtadienį ryte Vilniuje, Gedimino prospekte gaisras kilo SEB banko pastate. Gaisro židinys buvo ant mūrinio trijų aukštų pastato įrengtoje techninėje patalpoje, kur užsidegė apšiltinimo plėvelė. Ugnis buvo užgesinta dar iki ugniagesių atvykimo, o gaisro priežastys aiškinamos.

Dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų pavakary užsiliepsnojo Kelmės rajono Titvydiškių kaimo gyventojo V.P. sudėtinis ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė dalis bendro stogo, išdegė malkinėje sukrautos malkos, apdegė garažo ir pirties sienos.

Dar vienas ūkinis pastatas ketvirtadienį vakare liepsnojo Kupiškio rajono Totorių kaime. Per gaisrą nudegė pastato stogas, apdegė šienas ir 20 rulonų šiaudų. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Vakare Jonavoje, Dzūkų gatvėje gaisras kilo R.S. name. Gaisro židinys buvo namo palėpėje, kur smilko apšiltinimo medžiaga. Gaisro metu apdegė medinės stogo konstrukcijos, aprūko vonia, prieškambaris ir kitos palėpės patalpos. Gaisro aplinkybės irgi tikslinamos.

Ketvirtadienį Šilutėje, Klaipėdos gatvėje gaisras kilo čia esančioje AB ,,Šilutės Rambynas” sūrių gamyklos katilinėje. Per gaisrą katilinėje apdegė elektros laidai, sprogo dujinio katilo degiklis, išdegė katilo valdymo prietaisų elektros instaliacija. Įvykis tiriamas.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Vilniuje, Savanorių prospekte užsiliepsnojo UAB ,,Vyrokas” statybininkų vagonėlis. Per gaisrą visiškai išdegė metalinio vagonėlio vidus, nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovintis kitas statybinis vagonėlis. Gaisro priežastys aiškinamos.

Ugnis praėjusią parą nusiaubė ir tris lengvuosius automobilius, o Vilniaus ir Panevėžio gelbėtojai ketvirtadienį iš avarijose sulamdytų lengvųjų automobilių ištraukė tris sužeistus piliečius ir perdavė juos medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius