-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis siaubė gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 17 gaisrų ir atliko 14 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų išvengta, o ugnis tik siaubė žmonių pastatus ir kitą jų turtą.
Gaisras.
Gaisras. / scanpix.lt nuotr.

Keletas gaisrų ketvirtadienį kilo dėl elektros instaliacijos gedimų. Pasvalio rajono Pušaloto kaime ryte dėl to užsidegė didelis sudėtinis ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė bendras pastato stogas, sudegė medinė daržinė, apdegė šienas ir malkos.

Dar vienas ūkinis pastatas dėl šios priežasties ryte užsidegė Klaipėdos rajono Šalpėnų kaime. Per gaisrą išdegė tik dalis pastato stogo, ir ugnis buvo užgesinta pačių gyventojų dar iki ugniagesių atvykimo.

Ūkinis pastatas pavakary liepsnojo ir Kėdainių rajono Beinaičių kaime. Gaisro metu nudegė dalis stogo ir perdengimo, sudegė keliolika rulonų šieno ir šiaudų. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Plungėje, Parko gatvėje esančiame bute gaisrą sukėlė budėjimo rėžime paliktas televizorius. Apdegė ne tik minėtas televizorius, bet ir kambaryje buvę baldai, namų apyvokos daiktai, išdegė sienos ir lubos, aprūko visas butas.

Praėjusią parą buvo įregistruota ir keletas tyčinių padegimų. Kaune, A.Kačanausko gatvėje, popiet buvo padegtos kelių butų durys. Per gaisrą apdegė vieno buto šarvuotos durys, aprūko dar 5 butų durys ir namo laiptinė.

Dar vieno buto durys vakare buvo padegtos Marijampolėje, Kokolos gatvėje. Čia ugnį laiku  pastebėjo buto gyventojai ir ją greitai užgesino dar iki ugniagesių atvykimo.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kaune, Drobės gatvėje, kaip manoma, buvo padegtas lengvasis automobilis Renault Espace. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė salonas, išdužo stiklai.

Dar vienas lengvasis automobilis Mercedes Benz E200 vakare užsidegė Varėnos rajono Valkininkų kaime. Čia automobilis nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį ir užsidegė. Ugnis išdegino variklio skyrių, liepsnos suniokojo ir automobilio saloną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius