-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis siaubė žmonių būstus ir kitą jų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 17 gesintų gaisrų ir 13 atliktų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų ketvirtadienio gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė žmonių būstus ir kitą jų turtą.
Gaisro vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį ryte Alytuje, Putinų gatvėje, gaisras kilo daugiabučio namo bute, kur dėl neatsargaus rūkymo lovoje užsidegė patalynė. Degančią patalynę dar iki ugniagesių atvykimo gyventojai išmetė pro langą, smilkstančią lovą užpylė vandeniu, o prakirsta buto savininko kaktą sutvarstė iškviesti medikai.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Jurbarko rajono Smalininkų miestelyje ryte užsidegė gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, atvira liepsna degė laiptai į palėpę. Per gaisrą išdegė minėti laiptai, apdegė perdengimo sijos, aprūko virtuvė. Gaisro priežastys aiškinamos

Dar vienas individualus gyvenamasis namas vakare degė Kazlų Rūdos savivaldybės Plutiškių kaime. Kai ugniagesiai atskubėjo į įvykio vietą, pastato stogas jau buvo nudegęs. Gaisro metu sudegė namo antrasis aukštas, o pirmojo aukšto patalpos buvo sulietos vandeniu. Gaisro priežastys tikslinamos.

Ketvirtadienį vakare Panevėžio rajono Vadoklių miestelyje užsiliepsnojo keliems asmenims priklausantis ūkinis pastatas. Ugnis nudegino pastato stogą, pradegė medinė perdanga, išdegė daržinė ir joje buvęs šienas bei namų apyvokos daiktai. Nuo ugnies buvo išgelbėta prie šio pastato pristatyta malkinė su malkomis.

Dar vienas ūkinis pastatas liepsnojo naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Elektrėnų savivaldybės Gilūšio kaime. Kai ugniagesiai atvažiavo į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Per gaisrą sudegė stogas, išdegė pastato vidus, gaisre žuvo 2 karvės ir 5 vištos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Tą pačią naktį Vilniuje, Taikos gatvėje, užsidegė lengvasis automobilis „Renault Scenic“. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė prietaisų skydelis, sutrūko priekinis stiklas. Įvykis tiriamas.

Nemuno žemupyje apsemtose vietovėse  vanduo  ir toliau neslūgsta. Štai kelyje Šilutė – Rusnė apsemtame ruože vandens gylis penktadienį siekia 60 cm. Eismas juo draudžiamas, o gyventojus ir lengvuosius automobilius perkelia specialiosios transporto priemonės. Turi rūpesčių ir gelbėtojai. Pagėgių ugniagesiai ketvirtadienį su aerovaltimi nuplaukė į vandens atkirstą Plaušvarių kaimą ir išdalino vietos gyventojams maistą bei kitus būtinus daiktus.

Vilniaus gelbėtojai naktį iš ketvirtadienio į penktadienį sostinės Sėlių ir T.Narbuto gatvių sankryžoje iš avarijoje sulamdyto lengvojo automobilio „Opel“ išlaisvino du prispaustus žuvusius vyrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius