Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Praėjusią parą žmonių aukų gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad per praėjusią parą šalyje kilo 24 gaisrai. Viename iš jų buvo traumuoti du žmonės.
Greta įvykio vietos
Širvintų ugniagesiai ir policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, apie 2.50 val. Trakų rajone, Lentvario miestelyje, Pakalnės gatvės daugiabučiame name užsiliepsnojo trijų kambarių butas. Per gaisrą išdegė kambarys, koridorius ir tamsusis kambarys, aprūko patalpos. Gaisro metu nukentėjo 2 buto gyventojai: iššokusi pro langą 45-erių metų buto savininkė ir 50-metis vyras, kuris apsinuodijo dūmais. Abu nukentėjusieji buvo perduoti medikų globai. Įvykis tiriamas.

Praėjusią naktį apie 3.30 val. Kaune, Taikos prospekte, kaip spėjama, buvo padegtas automobilis Mercedes Benz. Per gaisrą apdegė kairės pusės priekinė ir galinė mašinos dalis. Nuo ugnies nukentėjo ir 3 kiti šalia stovėję automobiliai: Mercedes Benz S320, Jaguar XJ6 ir BMW 760.

Ketvirtadienį ryte apie 5.45 val. gaisras kilo Vilniuje, Kalvarijos sodų 9-oje gatvėje stovėjusiame sodo namelyje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 19.35 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje, prie Ginkūnų kapinių, užsidegė lengvasis automobilis Volvo Sport V50. Per gaisrą apdegė mašinos vidus, prietaisų skydelis, durelės, aprūko salonas, nuo karščio suskilo stiklai. Gaisras įsiplieskė dėl automobilio elektros instaliacijos gedimų.

Apie 20.50 val. gaisras kilo Širvintų rajone, Lauriškių kaime stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu supleškėjo namo stogas, išdegė perdengimas, apdegė sienos, sudegė namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Šį savaitgalį daugelis vyks lankyti artimųjų kapus. Kad artėjančios susikaupimo dienos praeitų sklandžiai bei išvengtume tragiškų nelaimių, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas primena: prieš išvykdami, nepamirškite išjungti iš elektros tinklo elektrinių, šildymo prietaisų, televizoriaus, nepalikite perkaitintos ar besikūrenančios krosnies, patikrinkite ar išjungtos dujos. Taip pat nepalikite be priežiūros vienų mažamečių vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius