Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 26 gaisrai ir 14 kitų incidentų, kuriuos likvidavo mūsų ugniagesiai gelbėtojai. Žmonių aukų šiuose gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė žmonių namus ir kitą jų turtą.
Ugniagesys ant nudegusio namo stogo
Ugniagesys ant nudegusio namo stogo. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį ryte Šalčininkų rajono Purvėnų kaime užsidegė L.L. gyvenamasis namas su mansarda. Per gaisrą apdegė medinės sienos ir lubos, išdegė namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastys aiškinamos.

Taip pat trečiadienį ryte Valstybinės įmonės Dubravos eksperimentinės mokomosios miškų urėdijos Dubravos medelyno meistrė A.R.  pranešė, jog rugsėjo 7-osios naktį buvo pastebėtas baigiantis degti medinis statybininkų vagonėlis ant ratų. Ugnis sunaikino šį vagonėlį, o ugniagesiai nebuvo kviesti į šį gaisrą. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį po pietų Kaune, Savanorių prospekte gaisras kilo apleistame kino teatre. Gaisro židinys buvo žiūrovų salėje, kur buvo padegtos suverstos šiukšlės. Atvykę ugniagesiai užgesino degančias šiukšles ir iš uždūmintų patalpų išvedė du vyrus. Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Skuodo rajono Mažųjų Rūšupių vienkiemyje vakare užsidegė V.J. ūkinis pastatas. Gaisro židinys buvo mediniame priestate, kur išdegė patalpa ir apdegė pieno šaldytuvo kompresorius.

Trečiadienį vakare Kaune, Partizanų gatvėje buvo padegti du lengvieji automobiliai Alfa Romeo ir Fiat Bravo. Per gaisrą pirmasis automobilis sudegė nepataisomai, o antrąjį ugnis smarkiai nusiaubė. Įvykis tiriamas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Gargžduose, Ganyklos gatvėje, užsidegė UAB ,,Euro grupė” medžio apdirbimo įmonės arkinis sandėlis, kuriame buvo įrengta medienos džiovykla ir sukrauta mediena. Per gaisrą išdegė džiovykla, sudegė viduje buvusi mediena, nuo karščio sulinko ir įgriuvo metalinės sandėlio arkų konstrukcijos ir stogas. Gaisro priežastys tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius