-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 20 gaisrų. Žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti.
Ugniagesiai gesina gaisrą
Ugniagesiai gesina gaisrą / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Praėjusią naktį, apie 3.35 val., Mažeikių rajone, Ritinės kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, jo stogas buvo įgriuvęs, tad namo išgelbėti nepavyko. Laimė, nuo ugnies pavyko apsaugoti kitus 3 šalia stovinčius medinius pastatus. Manoma, kad gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Pirmadienį ryte, apie 6.40 val., gaisras kilo Kaišiadoryse, Pramonės gatvėje stovinčiame sandėlyje. Ugniagesiai nupjovė durų spynas ir sandėlyje rado degančias medžio apdirbimo stakles bei šalia sukrautas medienos atliekas. Per gaisrą apdegė trejos medžio apdirbimo staklės, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 10.50 val. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, užsiliepsnojo automobilis VW Passat. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna, tad automobilis sudegė nepataisomai. Gaisro priežastis aiškinama.

Dar vienas automobilis apie 16 val. užsidegė Kėdainiuose, J.Basanavičiaus ir Tilto gatvių sankryžoje. Per gaisrą išdegė Profesinio rengimo centro Kaplių skyriui priklausančio automobilio Ford Scorpio variklio skyrius. Gaisras įsipliekė dėl gedimų mašinos elektros instaliacijoje.

Apie 20.20 val. gaisras kilo Alytuje, Vilties gatvės daugiabučio 5 aukštų namo rūsyje. Atskubėjus ugniagesiams, iš rūsio laiptinės veržėsi dūmai, buvo uždūminta ir viena namo laiptinė. Gaisro metu rūsyje apdegė seni nenaudojami baldai, aprūko rūsio ir laiptinės patalpos. Įvykis tiriamas.

Apie 23.30 val. Vilniuje, Geležinkelio gatvėje, užsiliepsnojo dviejų aukštų mūriniai sandėliukai. Per gaisrą sudegė ir buvo išardyta apie 40 kv.m medinių stogo konstrukcijų, išdegė trijų sandėliukų vidus. Ir šio gaisro aplinkybės dar tiriamos.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai dar atliko 10 kitų gelbėjimo darbų, tokių kaip iš sudaužyto Peugeot 406 automobilio išlaisvino nukentėjusį 20-metį vairuotoją bei Kretingos rajone, Juzumų kaime, iš šulinio ištraukė nuskendusio 69 metų vyro kūną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius