-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 22 gaisrus bei atliko 10 kitų gelbėjimo darbų. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Ugniagesių automobilis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Ketvirtadienį  anksti ryte apie 5 val. Raseinių rajone, Gabšių kaime, dėl netvarkingo dūmtraukio užsiliepsnojo didelis ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė apie 150 kv. m stogo dangos, išdegė katilinės vidus, aprūko garažo patalpos. Laimė, garažą, daržinę ir malkinę ugniagesiams pavyko išsaugoti.

Tą patį rytą apie 6.30 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Brinkiškių kaime, sodų bendrijoje „Paežerys“, kol kas nenustatyto savininko sodo name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis dviejų aukštų pastatas skendėjo liepsnose, jo stogas jau buvo įgriuvęs, tad namo išgelbėti nepavyko. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 11.40 val. užsidegė Lazdijų rajone, Vainiūnų kaime. Per gaisrą sudegė medinis pastatas ir apie 20 kub. m malkų, o gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus elgesio su ugnimi.

Apie 11.10 val. Elektrėnuose, Taikos gatvėje, užsiliepsnojo lengvasis automobilis Chrysler Voyager. Ugnis nuniokojo priekinę mašinos dalį, išdegė variklio skyrius ir prietaisų skydelis.

Apie 12.35 val. Klaipėdos rajone, Rudgalvių kaime, užsidegė automobilis Audi 80. Gaisro metu išdegė mašinos salonas, degios variklio skyriaus detalės, nuo karščio išdužo visi stiklai, išsilydė priekiniai žibintai , apdegė ir deformavosi kėbulas.

Dar vienas lengvasis automobilis apie 20 val. užsiliepsnojo Kaune, Šarkuvos gatvėje. Per gaisrą išdegė automobilio Citroen C5 variklio skyrius, apdegė bamperis. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 23.15 val. Jonavos rajone, Širvių kaime, kaip spėjama, buvo padegtas individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato stogas, vandeniu buvo sulieti kambariai.

Penktadienio rytą apie 4.14 val. Vilniaus ugniagesiai gavo pranešimą, jog Pedagoginiame universitete, Studentų gatvėje, suveikė signalizacija ir jaučiamas degėsių kvapas. Atskubėję į įvykio vietą ugniagesiai, socialinės komunikacijos direktorės kabinete, ant palangės, lėkštėje rado kol kas nenustatytos kilmės sudegusios medžiagos likučius. Po lėkšte išdegė plastikinė palangė, nuo karščio sutrūko lango stiklo paketas, aprūko patalpa. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius