-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Atrodo šaltis, kaip jau ugniagesiai ne kartą skelbė, turi tiesioginės įtakos augančiam gaisrų skaičiui. Praėjusią parą oro temperatūrai šalyje nukritus iki žemiausios iki šiol užfiksuotos žymos, gaisrų Lietuvoje ketvirtadienį buvo įregistruota irgi daugiausia – 65. Tai kelis kartus daugiau nei vidutinis gaisrų skaičius per parą sausio mėnesį. Sinoptikai teigia, kad šaltis šiomis dienomis dar neatslūgs, tad galima prognozuoti, kad ir gaisrų skaičius nemažės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip rašoma Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pranešime, ketvirtadienio gaisruose buvo traumuotas vienas žmogus. Šis gaisras vėlai vakare kilo Klaipėdoje, Žardininkų gatvėje. Čia po namo balkonu degė šiukšlės, o gaisro vietoje buvo rastas sušalęs 39 metų vyras, kuris įvairiose vietose apdegė kūną. Nukentėjusysis perduotas iškviestiems medikams.

Ugnis ketvirtadienį nusiaubė 8 gyvenamuosius namus ir butus. Vilniuje, Savanorių prospekte, popiet gaisras kilo daugiabučio namo bute. Čia kambaryje apdegė lova, aprūko sienos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Kaune, Svajonių alėjoje, po pietų irgi užsidegė butas trijų aukštų name. Per gaisrą sudegė sofa-lova, 2 foteliai, apdegė spinta ir sekcija, aprūko visas butas. Gaisro priežastys taip pat nustatinėjamos.

Vilniaus rajono Pamarazių kaime popiet užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė stogas, išdegė vidus, apdegė sienos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Pavakary Varėnos rajono Sarapiniškių kaime užsidegė individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu apdegė ir buvo išardyta karkasinė namo siena, užpildyta pjuvenomis. Įvykis tiriamas.

Kauno rajono Salių kaime, sodų bendrijoje ,,Neris”, pavakary užsidegė gyvenamasis namas. Gaisro židinys buvo šalia kamino, kur užsidegė prigludusi  medinė apšiltinta lauko siena. Per gaisrą ugnis buvo užgesinta, nuardyta dalis sienos.

Kaune, Kranto alėjoje,  vakare per gaisrą gyvenamajame name taip pat apdegė kambario siena prie įkaitintos krosnies.

O naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kaune, Guobų gatvėje, individualaus namo rūsyje sprogo šildomas katilas. Per gaisrą apdegė parketlentės ir malkos, žmonės nenukentėjo, tačiau buvo evakuoti iš uždūminto namo. Įvykis tiriamas.

Vakare Kaišiadorių rajono Pravieniškių Antrajame kaime gaisras kilo Pravieniškių pataisos namuose. Ugniagesiams atskubėjus į gaisro vietą, atvira liepsna degė buitinių patalpų stogas. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo, tačiau nuo ugnies buvo išsaugotas medžio apdirbimo gamybinis pastatas. Kalinių evakuoti nereikėjo. Įvykis irgi tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius