Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje užgesinti 35 gaisrai. Žmonių aukų juose pavyko išvengti, tačiau vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 15 val. gaisras kilo Kaišiadorių rajone, Stebeikių kaime, individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė lova ir čiužinys, nuo karščio apsilydė televizorius, apdegė namų apyvokos daiktai, aprūko kambarys. Dar iki ugniagesių atvykimo iš pastato buvo išneštas dūmais apsinuodijęs 46-erių metų namo gyventojas, kurį greitoji išvežė į ligoninę. Gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Praėjusią naktį apie 3.15 val. Jonavos rajone, Paupės kaime, sodų bendrijoje ,,Sankryža“, užsiliepsnojo sodo namelis. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė jo stogas, vandeniu buvo sulietas namo vidus. Sudegė prie namo priblokuotas medinis garažas ir jame stovėjęs automobilis BMW. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Tą pačią naktį apie 3.50 val. gaisras kilo Kauno rajone, Kačerginės miestelyje, J.Janonio gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, išdegė vidus bei čia buvę namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Apie 14.25 val. gaisras kilo Utenoje, Stoties gatvėje, grupei savininkų priklausančiose remonto dirbtuvėse. Per gaisrą serviso patalpose aprūko čia įrengta katilinė, kuro sandėlis, sugadinta apie 20 kv. m stogo ir dalis sienų apdailos. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 15.55 val. Vilniaus rajone, Bendorių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinio namo stogas jau degė atvira liepsna. Laimė, ugniagesiai spėjo iš degančio pastato išnešti 2 dujų balionus ir neįgalų 74-erių metų namo savininką, kuriam medikai vietoje suteikė pagalbą. Gaisro metu nudegė ir buvo išardytas namo stogas, išdegė palėpė, vandeniu buvo sulietos patalpos. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 18.20 val. užsidegė Plungėje, Rietavo gatvėje. Per gaisrą išdegė vienas kambarys, jame buvę daiktai, kiti 4 kambariai apdegė. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 19 val. Vilniaus rajone, Šumsko miestelyje, Jaunimo gatvėje, užsiliepsnojo ir nepataisomai sudegė lengvasis automobilis „Audi 80“. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius