Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 30 gaisrų ir atliko 25 gelbėjimo darbus. Ugnis traumavo žmogų.
Gaisro vietoje Vilniuje, Pramonės g.
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 20 val. Vilniuje, A.Kojelavičiaus gatvėje, daugiabučio namo bute dėl kūrenamos krosnies buvo uždūmintos patalpos. Buto savininkas apsinuodijo dūmais ir buvo perduotas medikams.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Ketvirtadienį buvo gautas pranešimas, kad Marijampolėje, Šešupės upėje, skęsta žmogus. Atvykus ugniagesiams 1945 metais gimęs vyras jau buvo išgelbėtas ir perduotas medikams.

Mažeikių rajone, Dagių kaime, Beržupio gatvėje esančios sodybos tvenkinyje rastas prieš 2 dienas nuskendęs vyro, gimusio 1983 metais, kūnas.

Apie 21 val. ugniagesiai skubėjo į Jonavos rajoną, Šveicarijos kaimą, kur tvenkinyje skendo 1997 metais gimęs paauglys. Deja, jo išgelbėti nepavyko.

Ketvirtadienį vakare ugniagesiai talkino policijai traukiant vyro, paskendusio  Vilniuje, kūną.

Ryte Ignalinos rajone, Ligūnų kaime, dėl krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų degė vasaros virtuvė. Gaisro metu ji sudegė visiškai.

Vakarėjant Kauno rajone, Tvarkiškių kaime, atvira liepsna degė medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu jis smarkiai apdegė, tačiau ugniagesiams pavyko nuo gaisro apsaugoti du šalia stovinčius pastatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius