-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonės nenukentėjo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje įregistruota 17 užgesintų gaisrų ir 8 kiti gelbėjimo darbai, kuriuos atliko šalies ugniagesiai. Gaisrų metu žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kauno APGV nuotr.

Didelis gaisras naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1.30 val. kilo Kaune, Kalvarijos gatvėje, UAB ,,Guodra“ medžio apdirbimo įmonėje. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna degė du dideli pastatai. Gaisro metu sudegė laikinas karkasinis kuro sandėlis, šalia buvusi krūva medienos atliekų, apdegė apie 100 kv. m pastato sienos, antrame aukšte išdegė 3 administraciniai kabinetai, apdegė stogas. Kitame pastate apdegė ir buvo nuardyta maždaug 100 kv. m sienos ir 100 kv. m stogo, apdegė dviašė priekaba. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti 4 lengvuosius automobilius. Gaisrą gesino didelės ugniagesių pajėgos: 7 autocisternos ir 35 ugniagesiai gelbėtojai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Dar vienas didelis gaisras apie 12.30 val. kilo Biržų rajone, Kirdonių kaime, Kirdonių ŽŪB ūkinės paskirties pastate. Atskubėjus ugniagesiams, iš metalinio 50 tonų grūdų aušinimo bokšto rūko dūmai. Per gaisrą buvo sugadinta apie 15 tonų juodųjų garstyčių grūdų, o apie 35 tonas grūdų pavyko išgelbėti. Gaisras įsiplieskė dėl gamybinių įrengimų gedimo ir technologinio proceso pažeidimų.

Apie 13.25 val. Kupiškio rajone, Aukštupėnų kaime, užsidegė individualus gyvenamasis namas. Atskubėję ugniagesiai, spėjo iš uždūmintų patalpų išvesti viduje buvusią senolę. Per gaisrą nudegė po grindimis buvę elektros laidai, apdegė šildymo sistemos plastikiniai vamzdžiai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 19.50 val. gaisras kilo Radviliškyje, Maironio gatvės daugiabučio namo buto virtuvėje. Gaisro metu sudegė garų surinkėjas, virš jo kabojusi spintelė, kitos dvi šalia buvusios apdegė, išsilydė lubų apdaila. Gaisro priežastis tikslinama.

Apie 23.30 val. Širvintų rajone, Bagaslaviškio miestelyje, Klevų gatvėje, užsiliepsnojo Bagaslaviškio parapijos ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė medinio pastato stogas, stipriai apdegė sienos bei viduje buvusios malkos. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius