Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonės nenukentėjo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje įregistruoti 72 gaisrai ir 24 kiti gelbėjimo darbai, kuriuos atliko šalies ugniagesiai. Laimė, žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti, tačiau ugnis padarė nemažų nuostolių.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Tik trečiadienį ryte pavyko užgesinti didelį gaisrą antradienį apie 22.40 val. kilusį Rokiškio rajone, Skemų kaime, Skemų socialinės globos namų ūkiniame pastate, kuriame po vienu stogu buvo daržinė, sandėliai, garažai, malkinės. Gaisro metu supleškėjo daržinės stogas, apdegė kitos patalpos, šiaudų ir šieno atliekos. Ugniagesiams pavyko išgelbėti pastato dalį, kurioje buvo sandėlis bei prie pastato pristatyti garažai. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 13 val. užsiliepsnojo Šventosios kultūros centro apleistas, nenaudojamas pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, degė vasaros koncertų estrados pastato medinės stogo konstrukcijos. Ugnis nuniokojo dalį pastato stogo, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 11.40 val. Kaišiadorių rajone, automagistralėje Vilnius – Kaunas, ties Žiežmariais, užsidegė automobilis „VW Passat“. Per gaisrą apdegė mašinos variklio skyrius, išdegė salonas.

Dar vienas automobilis apie 14.10 val. užsiliepsnojo Kauno rajone, Karmėlavos miestelyje. Gaisro metu apdegė UAB ,,Giraitės vandenys“ priklausančio krovininio automobilio GAZ 53 variklio skyrius ir kabina. Šių gaisrų aplinkybės tikslinamos.

Apie 15.10 val. Jonavos rajone, Martyniškio kaime, gaisras kilo ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna degė pastato pastogė. Per gaisrą sudegė apie 15 kv. m stogo konstrukcijų, išdegė dalis perdangos, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Laimė, iš degančio pastato pavyko išstumti 2 lengvuosius automobilius ir išridenti 3 dviejų šimtų litrų statines su dyzelinu. Įvykis tiriamas.

Apie 17 val. gaisras kilo Elektrėnų savivaldybėje, Vievio miestelyje, Kosmonautų gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė ir buvo išardytas stogas, vietomis pradegė perdengimas, apdegė 2 kambariai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 16.20 val. Trakų rajone, Vosyliukų kaime, sodų bendrijoje ,,Silikatas“, užsiliepsnojo du sodo nameliai. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna degė mūrinis vieno aukšto su mansarda statomas sodo namelis, o šalia stovinčiam kitam nameliui jau buvo pradėjęs degti stogas. Per gaisrą sudegė statomo namo stogas, išdegė vidus, sudegė ir kito sodo namelio stogas, o jo vidus buvo sulietas vandeniu. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius