Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 16 gaisrų ir atliko 16 gelbėjimo darbų. Gaisruose aukų pavyko išvengti.
Balbieriškio bažnyčios gaisras
Gaisras / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Kaune, Kovo 8-osios gatvėje, degė buto durys. Jas, iki atvykstant ugniagesiams, užgesino vietiniai gyventojai. Manoma, kad gaisras kilo dėl tyčinės žmonių veikos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Vidurdienį Tauragės rajone, Stokaičių  kaime, atvira liepsna degė lauko virtuvė. Gaisro metu ji sudegė visiškai. Nuo lauko virtuvės apdegė šalia stovinčio gyvenamojo namo stogas, vandeniu sulieti kambariai.

Pirmadienį ugnis siautėjo ir ūkiniuose pastatuose. Apie 15 val. Pabradėje, Bajorėlių gatvėje, degė medinis ūkinis pastatas. Gaisro metu jis ir jame buvęs šienas sudegė visiškai.

Tuo pačiu metu Lazdijų rajone, Vidzgailų  kaime, dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų, pastatų elektros instaliacijos gedimų, atvira liepsna degė molinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė stogas, apdegė sienos, namų apyvokos daiktai ir šalia stovintis garažas.

Vakarėjant buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Sukilėlių gatvėje, dega sandėliuko stogas. Sandėliuke degė sukrautos šiukšlės.

Apie 23 val. Vilniuje, Lvovo gatvėje, degė automobilis „Audi 80“. Gaisro metu išdegė automobilio salonas. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius