-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad per praėjusią parą šalyje kilo 44 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 14 val. Jonavoje, Fabriko gatvėje, UAB „Jonmedija“ dirbtuvėse ant pjaustomo metalo užsidegė smala. Gaisras greitai buvo užgesintas, nepadaręs didesnių nuostolių, o jo priežastis – priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimai atliekant ugnies, suvirinimo darbus.

Apie 14.40 val. Kauno rajone, Jonučių kaime, užsiliepsnojo apleistas negyvenamas namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu stipriai apdegė namas ir greta buvusio pastato liekanos.

Apie 16.10 val. Ignalinos rajone, Kazitiškio seniūnijoje, užsidegė ŽŪB „Grybėnai“ priklausantis kombainas DON 1500 A. Per gaisrą išdegė variklio skyrius, vairuotojo kabina, sudegė priekinė padanga. Gaisras įsiplieskė dėl trumpo jungimosi elektros instaliacijoje.

Apie 21.20 val. Akmenės rajone, Mergeluičių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Gaisro metu nudegė apie 160 kv. m stogo, sudegė apie 100 kv. m perdengimo, apdegė viduje buvusios malkos, apie 2 tonos durpių, sudegė apie 2 tonos šieno, liepsnose žuvo čia auginta kiaulė. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 15 min. po vidurnakčio gaisras kilo Pagėgiuose, Žemaičių gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu nudegė medinės stogo konstrukcijos, aprūko mūrinės pastato sienos. Per gaisrą blogai pasijutęs namo savininkas buvo perduotas medikų globai. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius