Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 14 gesintų gaisrų ir 23 atlikti gelbėjimo darbai. Dviejuose gaisruose žuvo trys gyventojai.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.

Vienas tragiškas gaisras kilo ketvirtadienį vakare Ignalinos rajono Petriškės kaime, kur užsidegė individualus medinis gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, stogas jau buvo sukritęs, o pastatas degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė šiferio stogas, išdegė vidus, apdegė sienos, o gaisravietėje buvo rastas apdegęs 47 metų namo šeimininko kūnas. Name nebuvo elektros, nelaimės išvakarėse krosnis nebuvo kūrenama. Gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Dar vienas tragiškas gaisras kilo penktadienio rytą apie 5 val. Ukmergės rajono Gasparuolio kaime, kur taip pat užsiliepsnojo medinis gyvenamasis namas. Ir čia ugniagesiams atvykus, pastatas jau skendėjo atviroje liepsnoje. Pasak gaisro liudininkų, namo gyventojai prabudo ir išbėgo laukan nuo naktį įsiplieskusios liepsnos. Name liko tik 78 metų močiutė, kurią gelbėti puolė jos dukters 42 metų sugyventinis. Tačiau vyras ir senolė neišsigelbėjo nuo pražūtingos ugnies. Per gaisrą nudegė pastato stogas, pradegė perdengimas, išdegė vidus. Nelaimės priežastys tiriamos.

Ugnis ketvirtadienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Praėjusią naktį Jonavos rajono Naujasodžio kaime užsidegė irgi medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė pastato perdanga, apdegė sienos, aprūko patalpos.

Biržų rajono Biržų kaime popiet užsidegė daugiabutis gyvenamasis namas. Gaisro židinys buvo rūsyje, kur pradėjo smilkti vatinė antklodė. Gaisro metu apdegė minėta antklodė, aprūko patalpos. Iš uždūmintų butų buvo evakuota 12 gyventojų.

Pavakary Skuodo rajono Rūšupių kaime užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė medinio pastato stogas, pradegė perdengimas, išdegė dalis patalpų. Nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovintis ūkinis pastatas. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Joniškio rajono Skaistgirio miestelyje praėjusią naktį užsidegė molinė vietos žemės ūkio bendrovės nenaudojama ferma. Gaisro metu išdegė dalis pastato stogo ir medinio perdengimo. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius