Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą per gaisrus žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje užgesintas 31 gaisras. Jų metu trys žmonės žuvo, o penki gyventojai buvo traumuoti.
Ugniagesiai įvykio vietoje
Ugniagesiai įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 21.10 val. gaisras kilo Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, daugiabučio namo 4-ame aukšte esančiame bute. Gaisro metu prieškambaryje sudegė medinė komoda, apdegė dalis sienos ir grindų, aprūko visas butas. Vonios kambaryje buvo rasta mirusi 55-erių buto savininkė. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Trečiadienio naktį, apie 1 val., Šiauliuose, Ežero ir Vilniaus gatvių kampe, užsiliepsnojo apleistas medinis kioskas. Per gaisrą apdegė lovos čiužinys, aprūko sienos. Atskubėję ugniagesiai iš kiosko išnešė apdegusį vyrą ir, kol atvyko medikai, darė dirbtinį kvėpavimą. Deja, vežamas į ligoninę 56-erių vyriškis mirė. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį, apie 2.40 val., Trakų rajone, Kudrionių kaime, užsidegė gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas degė atvira liepsna, jo stogas jau buvo sudegęs. Kieme rasta apdegusi 55 metų namo šeimininkė buvo perduota medikams. Lokalizavus gaisrą, name buvo rastas žuvęs 57 metų vyras. Per gaisrą supleškėjo medinio namo stogas ir perdanga, išdegė vidus. Ir šio gaisro priežastis dar tikslinama.

Apie 18.40 val. gaisras kilo Telšių rajone, Upynos kaime, Kaštonų gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Apdegė namo sienos ir lubos, sudegė namų apyvokos daiktai: televizorius, lova, spintelė. Dar iki atvykstant ugniagesiams dėl kūno nudegimų  į Telšių apskrities ligoninę buvo nuvežti 2 mažamečiai vaikai: dvejų metų berniukas ir tik pernai gimusi jo sesutė. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 21.45 val. gaisras kilo Rokiškio rajone, Kalvių kaime esančiame gyvenamajame name. Per gaisrą apdegė lova, čiužinys ir dalis sienos, aprūko patalpos. Iki atvykstant ugniagesiams iš namo buvo išvesti dūmais apsinuodiję 63 metų namo savininkas ir 38-erių vyras. Namo šeimininkas buvo nuvežtas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius