Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 17 gaisrų. Viename iš jų žuvo žmogus.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Apie 15.25 val. Zarasų rajone, Girvydiškės kaime, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, jo stogas buvo įgriuvęs. Ugniagesiai su kvėpavimo aparatais įėję į namą, viduje rado stipriai apdegusio žmogaus kūną. Gaisro metu sudegė pastato stogas, išdegė dalis perdengimo, apdegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Dar vienas gyvenamasis namas vakar ryte apie 9 val. užsidegė Telšių rajone, Upynos kaime, Kaštonų gatvėje. Per gaisrą supleškėjo medinio pastato stogas ir perdengimas, sudegė namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 9.35 val. gaisras kilo Telšiuose, Sedos gatvėje stovinčiame apleistame pastate. Čia, trečio aukšto patalpoje, degė nenaudojami technologiniai įrenginiai, dažymo kameros bei šiukšlės. Gaisras įsiplieskė dėl priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimų atliekant ugnies, suvirinimo darbus.

Praėjusią parą ugnis nuniokojo ir 4 automobilius. Trečiadienį apie 7 val. ryto Kaune, Šiaurės prospekte, užsiliepsnojo UAB ,,Skinija” priklausantis automobilis Ford Focus. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė variklio antvožas, priekiniai žibintai ir sparnas, aprūko salonas. Įvykis tiriamas.

Apie 9 val. Mažeikiuose, M.Daukšos gatvėje, užsidegė lengvasis automobilis Ford Escort. Ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių, o gaisras įsiplieskė dėl automobilio elektros instaliacijos gedimų.

Apie 11.40 val. Vilniuje, Gerosios Vilties gatvėje esančiame garaže, užsiliepsnojo lengvasis automobilis SAAB 9000. Atskubėję ugniagesiai, išstūmė degančią mašiną iš garažo ir užgesino. Per gaisrą apdegė galinė kėbulo dalis, o įvykio aplinkybės tikslinamos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1 val. Panevėžyje, Sirupio gatvėje, kaip spėjama, buvo padegtas automobilis Renault Scenic. Gaisro metu išdegė mašinos salonas, apdegė kėbulas. Įvykis tiriamas.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 10 kitų gelbėjimo darbų bei išgelbėjo du žmones.

Apie 18.30 val. Vilniaus rajone, Pikutiškių kaime, susidūrė lengvieji automobiliai Citroen C4 ir Nissan Almera. Atskubėję ugniagesiai, iš sudaužyto automobilio Nissan išlaisvino du apie 30-ies metų amžiaus vyrus, kuriuos perdavė greitosios pagalbos medikams.

Apie 11 val. Vilniuje, ties Birutės gatve, į Neries upę įlūžo ant jos ledo bėgiojęs šuo, kurį pradėjo nešti upės srovė. Atskubėję ugniagesiai, valtimi jį pasivijo ir ištraukė į krantą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius