Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 21 gaisrą ir dar atliko 16 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre antradienį žuvo žmogus.
Ugniagesys
Ugniagesys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šis gaisras vakare kilo Gargžduose, Kvietinių gatvėje esančiame vieno aukšto apleistame mūriniame name. Gaisro metu apdegė lova, namų apyvokos daiktai ir skudurai. Ugniagesiai iš uždūmintų patalpų išnešė nukentėjusį vyrą, atgaivino jį ir perdavė iškviestiems medikams. Vežamas į ligoninę vyras mirė. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Praėjusią naktį Jonavoje, Lietuvių gatvėje, užsiliepsnojo rąstinė pirtis su pavėsine. Per gaisrą nudegė pastato stogas, pradegė perdanga, išdegė vidus. Nuo karščio apsilydė šalia esančio plastikinio baseino konstrukcijos, deformavosi gyvenamojo namo siena bei plastikinės stogo apdailos detalės, sutrūko plastikinių langų paketai. Gaisro priežastis tikslinama.

Taip pat praėjusią naktį Šakių rajono Dabitų kaime užsidegė dviejų dalių jungtinis ūkinis pastatas. Gaisro metu ugnis sunaikino medinę pastato dalį, nudegė ir mūrinės dalies stogas. Taip pat sudegė viduje buvęs lengvasis automobilis „Audi A6“, žoliapjovė, elektros apskaitos skaitiklis, įvairūs namų apyvokos daiktai ir malkos. Gaisro priežastys tiriamos.

Ankstų antradienio rytą Vilkaviškio rajono Paežerių kaime užsidegė mūrinis garažas. Pirminiais duomenimis ant garažo stogo tyčia buvo užmestas plastikinis butelis su degiu skysčiu. Per gaisrą apdegė bituminė garažo stogo danga.

Dar vienas tyčinis padegimas vakare buvo įregistruotas Klaipėdoje, Pylimo gatvėje. Čia buvo padegtos daugiabučio namo buto durys. Gaisrą užgesino patys namo gyventojai.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, gaisras kilo daugiabučio namo bute. Čia remontuojamame bute išdegė keli kambariai, sutrūko aukščiau esančio buto langai. Gaisro aplinkybės irgi nustatinėjamos.

Mažeikių gelbėtojai Bugenių kaime iš Šerkšnės upės ištraukė nuskendusį 41 metų vyrą. Varėnos ugniagesiai Valkininkų miestelyje gelbėjo nuo šlaito nuslydusį arklį su vežimu ir įstrigusį tarp medžių. Išpjovus medžius, įstrigęs gyvulys buvo sėkmingai išlaisvintas.

Vilniaus gelbėtojai Ukmergės gatvėje esančiame požeminiame garaže iš po automobilio ištraukė nenustatytos tapatybės prispaustą moters kūną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius