-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruota 17 gaisrų bei 9 kiti gelbėjimo darbai. Viename iš gaisrų žuvo žmogus.
Pagalbos telefonas 112
Pagalbos telefonas 112 / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 13.50 val. Klaipėdos ugniagesiai gavo uosto policijos budinčio pranešimą, jog Minijos gatvėje esančioje AB „Vakarų laivų gamykla“, 8-ame doke, naujai statomame laive „Sarema“ rastas apdegęs Estijos firmos „Rekato“ darbuotojas. Į nelaimės vietą atvykę pareigūnai nustatė, kad nuo patirtų nudegimų žuvo 42-ejų metų Ukrainos pilietis. Įvykį tiria policija, o ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti.

Pirmadienį ryte apie 4.10 val. Palangoje, Ganyklų gatvėje, užsiliepsnojo UAB „Gasteda“ priklausantis sunkvežimis Scania. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Per gaisrą išdegė vairuotojo kabina, sutrūkinėjo stiklai, apdegė kėbulas, krovininio skyriaus priekinė dalis ir šaldymo įrenginys. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 18 val. gaisras kilo Kaune, Linkuvos gatvėje, individualiame remontuojamame name. Atskubėjus ugniagesiams, pro pirmo aukšto medinio namo langą jau veržėsi liepsna, o viename kambaryje degė namų apyvokos daiktai ir laiptai. Gaisro metu apdegė buto vidus, sutrūkinėjo trijų langų stiklo paketai, nuo karščio deformavosi 7 plastikiniai langai. Įvykis tiriamas.

Šiąnakt apie 1.15 val. Tauragėje, Didvyrių gatvėje, užsiliepsnojo mūrinis ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė apie 70 kv. m pastato stogo. Laimė, ugniagesiams nuo ugnies pavyko apsaugoti šalia stovintį namą ir malkinę. Ir šio gaisro aplinkybės dar tikslinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius