-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 78 gaisrus ir atliko 11 gelbėjimo darbų. Gaisre žuvo vienas žmogus.
Gaisras V.Krėvės prospekte, Kaune
Ugniagesys / Aliaus Koroliovo nuotr.

Trečiadienį po pietų Druskininkų rajone, Savanorių kaime, degė medinis gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams jis jau degė atvira liepsna. Name rastas vyro, gimusio 1956 m., kūnas.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Apie 16 val. buvo gautas pranešimas, kad reikia išlaisvinti Klaipėdos rajone, Vaitelių kaime, sodų bendrijoje ,,Vaiteliai“ esančiame kanale įšalusi žmogaus kūną. Ugniagesiai parankinėmis priemonėmis išlaisvino vyro kūną iš ledo. Jo tapatybę nustatinėja policijos pareigūnai.

Trečiadienį vakare ugnis siautėjo gyvenamajame sektoriuje. Apie 19 val. Dūkšto mieste, Zarasų gatvėje degė gyvenamojo namo siena tarp kamino ir pertvaros.

Kiek vėliau buvo gautas pranešimas, kad Joniškio rajone, Rudiškių kaime, Beržų gatvėje esančiame name, kilo gaisras. Atvykus ugniagesiams namas skendėjo dūmuose, antrojo aukšto kambaryje degė elektros laidai.

Apie vidurnaktį Prienų rajone, Naujasodžio kaime, dėl  krosnių, židinių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų, užsiliepsnojo rąstinis vieno aukšto namas. Gaisro metu sudegė namo stogas, išdegė vidus. Ugniagesiams pavyko išsaugoti tris šalia buvusius pastatus.

Vakare Kretingos rajone, Joskaudų kaime, dėl kol kas nenustatytų priežasčių užsidegė ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė pastato stogas, 4 tonos šieno, 25 kubiniai metrai malkų, 4 tonos šiaudų, šalia pastato buvę rąstai. Ugniagesiams pavyko nuo gaisro apsaugoti šalia stovinti medinį ūkinį pastatą.

Praėjusią parą ugnis apsilankė ir garažuose. Apie 14 val. Biržuose, Vėjo gatvėje, iš garažo veržėsi dūmai. Gaisro metu aprūko garažo patalpa ir apdegė joje buvę namų apyvokos daiktai. Nuo ko kilo gaisras, aiškinamasi.

Trečiadienį priešpiet, buvo gautas pranešimas, kad Klaipėdos rajone, Brožių kaime, nuo degančios žolės užsidegė garažas. Atvykus ugniagesiams jis jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė garažas ir jame buvę namų apyvokos daiktai. Prie garažo išdegė 3 arai žolės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius