Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 32 gaisrai. Deja, per vieną jų žuvo žmogus.
Ugniagesys gaisre
Ugniagesys / PAGD nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 23.15 val. Varėnos rajone, Dubičių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau skendėjo liepsnose, jo stogas ir perdanga buvo įgriuvę į vidų, tad namo išgelbėti nepavyko. Gesinant gaisrą name buvo rastas liepsnose žuvusio vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Praėjusią naktį, apie 3.25 val., gyvenamasis namas užsidegė ir Vilniuje, Rodūnės kelyje. Gaisro metu nudegė ir buvo išardytas namo stogas, apdegė siena, sudegė šalia stovėjęs medinis ūkinis pastatas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Tą pačią naktį gaisras kilo Tauragės rajone, Mažonų kaime stovinčioje daržinėje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Sudegė daržinė, apie 15 kub.m joje sukrautų malkų, 23 tonos šieno, 3 tonos šiaudų, traktoriaus priekaba ir tekinimo staklės, apdegė kitos šalia stovinčios daržinės sienos. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį ankstų rytmetį, apie 4.15 val., Šiaulių rajone, Amalių kaime, užsiliepsnojo pirtis. Per gaisrą supleškėjo pastato stogas ir perdanga, išdegė vidus. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Apie 19.45 val. gaisras kilo Utenos rajone, Pakalnių kaime stovėjusioje daržinėje. Sudegė medinė daržinė, joje buvusios malkos, pernykštis šienas ir namų apyvokos daiktai. Laimė, pavyko išgelbėti šalia stovinčią klėtį. Gaisrą sukėlė vaikai, išdykaudami su ugnimi.

Apie 20.30 val. Kalvarijos savivaldybėje, Vaiponiškių kaime, užsidegė kombainas NIVA. Ugnis nuniokojo variklio skyrių. Gaisrą užgesino pats kombaino savininkas.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai atliko 21 kitą gelbėjimo darbą.  Išgelbėti trys per eismo įvykius nukentėję žmonės, iš Kauno marių ištrauktas nuskendusio 24 metų vyro lavonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius